Demet Akalın 4 evini depremzedelere açtı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük deprem sonrası tüm Türkiye tek yürek haline gelirken bölgeye yardım akmaya devam ediyor. Ünlü isimlerde devreye girerken Demet Akalın yaptığı hareket ile takdir topladı.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde büyük bir yıkıma neden olmuştu. İlki 7.7 ikincisi ise 7.6 şiddetinde meydana gelen 2 büyük depremle felaketi yaşayan Kahramanmaraş'ın yanı sıra aralarında Adıyaman, Gaziantep ve Hatay'ın yer aldığı 10 ilde büyük yıkım yaşanmıştı. 

Özellikle Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep ve Adıyaman'da nerede ise sağlam bina kalmadığı belirtilirken bölgede bir yandan arama kurtarma çalışmaları sürerken bir yandan ise bölgedeki halkın tahliye çalışmaları sürüyor. Bölgeden ayrılmak isteyen kişiler karadan, havadan ve denizden tahliye edilirken başka illere giden kişilere yönelik yardımlar da sürüyor. 

DEMET AKALIN BÖLGEDEN TAHLİYE EDİLENLERE EVİNİN KAPILARINI AÇTI! 

Deprem bölgesindeki yaraları sarmak için tüm Türkiye tek yürek haline gelirken bölgeye yardım yağmaya devam ediyor. Maddi yardım kampanyalarına ünlüler de katılırken Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 4 evini depremzedelere açtığını duyurdu. 

Demet Akalın yaptığı açıklama ile Pendik'te yer alan 4 tane evi 1 sene boyunca ücretsiz olarak depremzedelere açtıklarını duyurdu. Evler için eşya kampanyası da başlatan Akalın kısa sürede evlerin içerisinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan eşyaları da hayırseverler tarafından toplayarak büyük takdir topladı. 

Gündem Haberleri