Demet Özdemir 4 Milyon Liralık Lüks Villasını Cebinden 5 Kuruş Çıkmadan Sponsorlara Dekore Ettirecek!

Ekranlara damga vuran Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızı Demet Özdemir geride bıraktığımız günlerde kirada oturduğu evden çıkmak için tam 4 milyon liralık emlak yatırımı yapmış ve kendisine süper lüks bir villa satın almıştı.

Ekranlara damga vuran Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızı Demet Özdemir geride bıraktığımız günlerde kirada oturduğu evden çıkmak için tam 4 milyon liralık emlak yatırımı yapmış ve kendisine süper lüks bir villa satın almıştı. Demet Özdemir'in süper lüks villasını sponsorlarla imzalamış olduğu anlaşma ile ücretsiz yaptırdığı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin en çok kazanan oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir aynı zamanda dünyanın en büyük sosyal medya uygulamaları arasında yer alan instagram uygulamasında yer alan yüksek takipçi sayısı ile de dikkat çekiyor. Demet Özdemir'in instagram hesabı aralarında dünyaca ünlü isimlerin de yer aldığı 11 milyon 500 bin kişi tarafından takip ediliyor.



ACARKENT'TE KİRADA OTURDUĞU EVDEN ZEKERİYAKÖY'DE VİLLAYA TAŞINDI!



Hatırlanacağı üzere Hürriyet Gazetesi Yazarı Mustafa Üstündağ tarafından yapılan haberle İnstagram'da 11 milyondan fazla takipçisi olan güzel yıldızın yeni bir ev satın aldığı haberinin patlaması üzerine firmalar güzel oyuncu ile irtibata geçmeye başlamıştı. İnstagram hesabı üzerinden reklam vermek isteyen firmalar ücretsiz evini dekore etmek için adeta yarış haline girerken güzel oyuncunun yeni satın aldığı evin içini komple yıktırdığı açıklanmıştı.



Pek çok firmanın talep olduğu evin dekorasyonu konusunda güzel yıldızın bir firma ile sponsorluk anlaşması imzaladığı iddia edilid. İddialara göre yeni villasının sadece dört duvarı kalan ve komple yıkımı gerçekleşen villasının dekorasyonu konusunda bir firmada karar kıldı ve sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Demet Özdemir'in 11 milyon 500 bin kişinin takip ettiği hesabı üzerinden yeni evinin dekorasyonu konusunda sponsorluk anlaşması imzaladığı firma ile ilgili paylaşımlar yapacak ve bu sayede hiçbir ücret ödemeden evinin dekorasyonunu gerçekleştirecek.



Emlak365.com


Gündem Haberleri