Deniz Seki, Semiramis Pekkan'ın Villasını 150 Bin Liraya Kiraladı!

Son günlerde maddi sıkıntılar yaşadığı iddiası ile gündeme gelen Deniz Seki Bodrum'a taşınan ünlüler arasına katıldı! Detaylar haberimizde.

Son günlerde maddi sıkıntılar yaşadığı iddiası ile gündeme gelen Deniz Seki Bodrum'a taşınan ünlüler arasına katıldı! Detaylar haberimizde...

Çektiği nakit sıkıntısı nedeni ile bankayara kredi çekmek için başvuruda bulunduğu iddia edilen Deniz Seki Bodrum'a taşınmaya karar verdi.



Yıllık Kirası 150 Bin Lira!



Nakit sıkıntısı çektiği iddia edildiği haberlerini yalanlar nitelikte bir adım atan Deniz Seki Bodrum'lu oldu.



Deniz Seki'nin Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan'a ait olan 3 katlı tripleks villayı yıllık 150 bin liraya kiraladığı iddia edildi.



Semiramis Pekkan'ın Türkbükü'nde yer alan 3 katlı tripleks villayı 150 bin liraya kiralayan Deniz Seki'nin bundan sonra Bodrum'da yaşamaya karar verdiği, sadece konser ve sahne çalışmaları için İstanbul'a geleceği açıklandı.



Yeni Albüm Çalışmalarını Da Bodrum'da Yapacak!



Deniz Seki'nin yeni albüm çalışmaları için de İskender Paydaş'ın Bodrum'da bulunan stüdyosunu kullanacağı belirtilirken yaz aylarında haftanın iki gecesi salı ve cuma Bodrum People’ da, perşembe geceleri de Çeşme Alaçatı Grande Cabaret’de sahne alarak sevenleri ile bulaşacak.



Ramazan ayı boyunca ise ünlü şarkıcının dinlenmeye çekileceği ve sahne çalışmaları yapmayacağı belirtildi.



Bodrum Ünlülerin Gözdesi Oldu



Deniz Seki'de Bodrum'un cazibesine kapılarak Bodrum'a yerleşen ünlüler arasına katıldı.



Bodrum'un doğal güzelliğinin yanı sıra daha ziyade üst gelir grubuna hitap etmesi de ünlülerin bu kararı almasını etkiliyor. Özellikle de çok pahalı beach kulüplerde rahat eden ünlüler ağırlıklı olarak Bodrum'u tercih ediyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri