Deniz Ulaşımına Fırtına Engeli! İDO İptal Seferler Açıklandı

İDO müşteri hizmetleri tarafından yapılan son dakika açıklaması ile bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu. İDO seferleri iptal mi, BUDO seferli yapılacak mı, Marmara Denizi hava durumu nasıl, iptal edilen seferler hangileri?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile çok sayıda ilde fırtına uyarısı yapılırken hava koşulları deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi.

MGM uyarı yayımladığı iller arasında yer alan İstanbul'da fırtına nedeni ile bazı seferler iptal edildi. İstanbul'da iptal edilen seferler hangileri, BUDO seferleri iptal mi, İDO seferleri yapılacak mı?

23 MART 2021 İPTAL EDİLEN İDO SEFERLERİ HANGİLERİ?

İstanbul Deniz Otobüsleri işletmeleri İDO tarafından yapılan son dakika açıklaması ile bugün iptal edilen İDO seferleri duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre bu sabah 07:30'ta kalkacak olan Bursa - Yenikapı seferi iptal edildi.

Yine Kabataş Bursa seferi ile Bursa Kadıköy seferi de iptal edilen seferler arasında yer aldı. Saat 10:30'ta Bursa'dan kalkacak olan ve 12:15'te Kabataş iskelesine varması beklenen deniz otobüsü de iptal edildi.

Diğer seferler için bir açıklama yapılmazken ilerleyen saatlerde değişen hava durumu ve şartlara göre kararların revize edilebileceği, buna göre arabalı vapur hatları ile deniz otobüsü kullanmak isteyen kişilerin mutlaka İDO Müşteri hizmetleri üzerinden sefer sorgulaması yapmaları istendi.

İDO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI KAÇ?

Deniz ulaşımını kullanmak isteyen kişilere olumsuz hava koşulları nedeni ile mağdur olmamaları için mutlaka öncesinde müşteri hizmetlerini aramaları tavsiye edildi.

İDO Çağrı merkezi telefon numarası 0850 222 44 36 ve 444 44 36 numaralı telefonlar üzerinden hizmet veriyor. Diğer seferler için iptal kararı verilmezken tüm seferlerde koronavirüs salgını nedeni ile zorunlu HES kodu uygulaması bulunuyor. HES kodu ile sefer saatinden en az 15 dakika önce terminallere gelinmesi talep ediliyor.

Gündem Haberleri