Deniz Zeyrek'ten Bomba Seçim Kulisi Haberi: MHP ve CHP Erken Seçim Tarihi İçin Anlaştı Mı?

Muhalefetin sürekli olarak gündeme taşıdığı erken seçim çağrısı konusunda son açıklama Deniz Zeyrek tarafından yapıldı. Türkiye erken seçime gider mi, seçim ne zaman olacak?

Ekonomik olarak yaşanan dalgalanma ve enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş nedeni ile son dönemde muhalefet erken seçim çağrısı yaparken konu hakkında yeni bir iddia da gazeteci yazar Deniz Zeyrek tarafından ortaya atıldı. Sosyal medyayı sallayan iddialara göre MHP ve CHP arasında erken seçim pazarlık masası kuruldu.

İktidar tarafından her fırsatta seçimlerin belirlenen takvim doğrultusunda 2023 yılında yapılacağı ilan edilirken muhalefet ise çok acil erken seçim çağrısında bulunuyordu. Ünlü gazetesi Deniz Zeyrek ise katıldığı televizyon programının canlı yayınında gündeme bomba gibi düşen bir iddia da bulundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI OLURSA, TÜRKİYE ERKEN SEÇİME Mİ GİDECEK?

Erken seçim tartışmalarının devam ettiği dönemde ünlü gazeteci Deniz Zeyrek iktidar ile muhalefet arasında yeni bir gündemin oluştuğunu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklaması durumunda MHP'nin ise erken seçim açıklamasında bulunacağını iddia etti.

ERKEN SEÇİM NE ZAMAN OLACAK?

Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ağustos ayında adaylığını açıklayacak iddiasında bulunarak "Kılıçdaroğlu benim duyduğum kadarıyla Ağustos ayında adaylığını resmen açıklamak istiyor ama onun beklentisi de seçim kararını açıklayın ben de adayımızı açıklayayım şeklinde" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklaması durumunda Türkiye'nin 2022 yılı bitmeden Kasım ayında erken seçime gideceğini iddia eden Deniz Zeyrek buna göre iki parti arasında siyasi diyalogların kurulduğu iddiasını gündeme taşıdı. Gözler bu açılmalar sonrasında iki partiden gelecek yeni açıklamalara çevrildi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri