Denizli'de Peş Peşe Depremler:1 Saat İçinde 3 Deprem Oldu!

Türkiye her gün yeni bir deprem haberi ile sarsılmaya devam ederken yaşanan depremlere bir yenisi de Denizli'de eklendi.

Türkiye her gün yeni bir deprem haberi ile sarsılmaya devam ederken yaşanan depremlere bir yenisi de Denizli'de eklendi. 1 saat içerisinde tam 3 kez üst üste sallanan şehirde yaşanan depremler nedeni ile büyük bir panik yaşandı.

Pek çok büyük yerleşim yerinin aktif fay hattı üzerinde kurulu olması nedeni ile Türkiye her gün yeni deprem haberleri ile sarsılmaya devam ediyor. Denizli'de bu iller arasına katıldı. Denizli'de üst üste yaşanan 3 deprem şehirde yaşayan vatandaşların kısa süreli de olsa büyük panik yaşamasına neden oldu.



1 SAAT İÇERİSİNDE TAM 3 KEZ DEPREM OLDU!



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan açıklama ile Denizli'de 1 saat içerisinde tam 3 kez deprem olduğu duyuruldu.



Yaşanan depremler çok şiddetli olmamasına rağmen 1 saat içerisinde tam 3 deprem yaşanması depremi hissden kişilerin büyük bir panik yaşamasına neden oldu. Her düşük şiddetli depremde olduğu gibi depremin öncü deprem olduğu endişesi yaşanırken 3 kez üst üste deprem yaşanması vatandaşları tedirgin etti.



Pamukkale merkez üslü ilk deprem gece 03:21 sularında 3.5 şiddetinde meydana geldi. Ardından yaşanan ikinci depremde sadece 25 dakika sonra yine Pamukkale merkezli olarak 3.6 şiddetinde depreme meydana geldi. İlk depremin üzerinden henüz 1 saat dolmadan yaşanan 3. depremde de depremin şiddeti yine arttı ve bu sefer 3.7 olarak kayıt altına alındı.





Gelen ilk bilgilerde depremde olumsuz bir durum yaşanmadığı, yıkılan ya da hasar gören bir bina olmadığı belirtilirken giderek şiddetlenen 3 depremin üst üste yaşanması ise depremi hisseden kişilerin büyük bir panik ve endişe duymasına neden oldu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri