Deprem ortak yayını Türkiye Tek Yürek kampanyası hangi kanalda ne zaman saat kaçta kim sunacak?

Türkiye Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin yaralarını sarmaya devam ederken yardım kampanyaları da tüm hızı ile sürüyor. Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayını için beklenen açıklama geldi.

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayını için beklenen açıklama geldi. Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından yapılan açıklamada depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına yardım programı yapılacağı açıklanmıştı. 

Tüm televizyon kanallarının ortak yayın yaparak destek olacağı program büyük yankı uyandırırken beklenen tarih, saat ve sunucu açıklaması geldi. 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremle ne yazık ki büyük bir yıkım yaşanmış 10 ilde binlerce bina çökmüştü. 

TÜRKİYE TEK YÜREK DEPREM ORTAK YAYINI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yaşanan büyük depremin ardından depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Kilis, Osmaniye ve Malatya'da büyük yıkım yaşanmıştı. Özellikle Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Malatya'da adeta sağlam bina kalmazken deprem nedeni ile yardım kampanyaları da başlatılmıştı. Bunlardan biri de Türkiye Tek Yürek programı olarak öne çıktı. 

Yapılan açıklama ile "15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00'de Televizyon Yayıncıları Derneği olarak yaraları sarmaya katkıda bulunmak için bir yardım gecesi düzenleme kararı aldık" denildi. Yapılan çağrıya STAR, ATV, KANAL D, SHOW, TV8, FOX, TRT ve KANAL 7'den olumlu yanıt geldi. Kanalların katkısı ve ortaklığıyla düzenlenecek yardım kampanyası programı, tüm kanallar tarafından ortak yayınla izleyiciye ulaştırılacak" denilerek yayının saat ve tarihi ilan edildi. 

TÜRKİYE TEK YÜREK PROGRAMI DEPREM ORTAK YAYINI SUNUCUSU KİM, KİM SUNACAK?

Programın sunucuları olarak ise Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz'ın isimleri yer aldı. 

Gündem Haberleri