Derya Şensoy İle Annesi Derya Baykal Kapı Komşu Oldu!

Ünlü oyuncu Derya Şensoy yemek yapmayı sevmediğini, bu dertten kurtulmak için annesi Derya Baykal ile komşu olduğunu açıkladı. Derya Baykal ile kızı Derya Şensoy komşu oldu.

Ünlü oyuncu Derya Şensoy yemek yapmayı sevmediğini, bu dertten kurtulmak için annesi Derya Baykal ile komşu olduğunu açıkladı. Derya Baykal ile kızı Derya Şensoy komşu oldu.

Annesi ve babasının izinden giderek oyuncu olmaya karar veren Derya Şensoy özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Annesi Derya Baykal ve babası Ferhan Şensoy'un izinden giden güzel oyuncu son dönemde rol aldığı başarılı yapımlarla adını duyurmayı başarmıştı.



“Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programına konuk olan Derya Şensoy kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtlarken iş ve özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



DERYA ŞENSOY: YEMEK YAPMAYI SEVMİYORUM O YÜZDEN ANNEMLE KOMŞU OLDUM!



Karantina döneminde kendisini ev düzenlemeye verdiğini belirten Derya Şensoy evinde vakit geçirdiğini belirtti. Ev işlerini sevdiğini ancak yemek yapmayı hiç sevmediğini dile getiren Derya Şensoy bu sorunu çözmek adına annesi ile kapı komşusu olmayı tercih ettiğini belirterek yan dairede oturan annesinin kendisine de yemek yaptığını söyledi.



Oyunculuk kariyeri hakkında gelen soruları yanıtlayan Derya Şensoy rol almış olduğu Çakallarla Dans 3 filminin ilk sahne çekimlerinde başına gelen ilginç bir anıyı da anlattı. Derya Şensoy "Çakallarla 3 Dans filminin daha ilk sahnesiydi. Murat Akkoyunlu ile kayalıkların üzerine oturmuştuk. Yönetmen motor dediği anda ayağım bir anda kayalıklara girdi ve nerede ise denize düşüyordum. Beni denize düşmekten rol arkadaşım Murat Akkoyunlu kurtarmıştı" diyerek programı izleyen kişileri güldürdü. Oyunculuk kariyerine devam edeceğini dile getiren Şensoy pandemi sonrasına odaklandığını vurguladı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri