DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak koronavirüse yakalandığını açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak koronavirüse yakalandığını açıkladı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Ali Babacan sağlık durumu hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Türk siyasetinde son dönemlerde yapmış olduğu çıkışlarla dikkatleri çeken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunarak koronavirüseyakalandığını açıkladı.



ALİ BABACAN'IN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI



Ali Babacan yaptığı açıklamada COVİD-10 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ayrıca Sağlık durumu hakkında son bilgileri veren Ali Babacan ailesiyle beraber karantina altında kalacağını duyurdu. Edinilen bilgilere göre Ali Babacan'ın sağlık durumunda ciddi bir olumsuzluk bulunmuyor.



KARANTİNA ALTINDA OLACAK!



Sosyal medya üzerinden mesaj veren Ali Babacan hastalığı hakkında, “COVID-19 testimin pozitif çıktığını öğrendim. Doktor kontrolü altında bulunuyorum. Şu an sağlık durumumda bir sorun veya bir anormallik bulunmuyor. Doktorlarım bir süreliğine ailem ile birlikte karantina altında olmam gerektiğini söylediler. Çalışmalarımı aksatmayacak ve evden devam edeceğim” dedi.



Ali Babacan'a koronavirüs teşhisi koyulmasının ardından sosyal medyadan çok sayıda geçmiş olsun mesajları yayınlanmaya başlandı. Ali Babacan hakkındaki bu gelişme sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.





Emlak365.com


Gündem Haberleri