Devlet Bahçeli İddialara Cevap Verip Uyardı: "MHP'ye Çamur Atıyorlar!"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırı için MHP'nin suçlanması üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bugün bir açıklama geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırı için MHP'nin suçlanması üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bugün bir açıklama geldi. Devlet Bahçeli'nin MHP'nin sokakta işinin olmadığını söyleyerek saldırıyı MHP'liler gerçekleştirdiği iddialarını reddetti.

Geçtiğimiz Cuma günü evinin önünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ üzerinden tartışmalar devam ediyor.



Gelecek Partisi yetkilileri Selçuk Özdağ'a yapılan saldırının faili olarak MHP'yi adres göstermişlerdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün bir açıklama yaparak saldırının MHP'liler tarafından yapıldığı iddialarını reddetti.



DEVLET BAHÇELİ'DEN SELÇUK ÖZDAĞ'A SALDIRI AÇIKLAMASI



Devlet Bahçeli MHP üzerinde oyun kurmak için el ovuşturanların harekete geçtiğini söyleyerek, “Hasretini çektikleri karanlığın Türkiye'ye hakim olması için çırpınıyorlar. Kıytırık bir yer edinmek için muhalefet edenler, mıymıntı bir çıkar için yalan söylemekten çekinmeyenler MHP'yi suçlamak ve suçlu göstermek için ektikleri nifak tohumlarının boy atmasını bekliyorlar. Ancak bunu dün başaramadıkları gibi bugün de başaramayacaklar.” dedi.



MHP'YE ÇAMUR ATIYORLAR!



Milliyetçi ve Ülkücü Hareket'e ağır ithamların yaygınlaşmasının düşündürücü olduğunu ifade eden Bahçeli, “ABD'de Başkan değişimi, Serok Ahmet'i sivriltme çabaları, Karar Gazetesi'nde köşe tutmuş sahte gazetecilerin kışkırtmaları ve son olarak da malum siyasetçilerle gazetecilere yapılan saldırılar birbirine eklemlenmiş kuşkulu gündem maddeleridir. Nerede gazeteci kılıklı bir marjinal örgüt hayranı varsa, nerede terör ve bölücü örgüt sevdalısı varsa hepsi bir araya gelerek MHP'ye çamur atıyorlar. Biz bunların hepsinin alayına yeteriz, tezgahlarını bozarız.” ifadelerini kullandı.



MHP İLE DİDİŞMEK SEROK AHMET'İN HARCI DEĞİLDİR!



MHP'nin sokağı gayet içi bildiğini söyleyen Devlet Bahçeli, “MHP sokağı iyi bilir, hasmını tanır, haini seçer, kurulan tuzakları farkederek bozar. Ancak MHP'yi tarafı olmadığı saldırılarla ilişkilendirmek terörizmin lügatından beslenenlerin harcıdır. Bu tamamen komplodur. MHP ile didişmek Serok Ahmet'in harcı da haddi de değildir. Onun hangi şaibeli odaklara el açtığı ortadadır.” şeklinde konuştu.



KİRALIK YAZARLAR MHP'Yİ HAFİFE ALMASINLAR!



Karar Gazetesi köşe yazarları hakkında da ağır ifadeler kullanan Devlet Bahçeli, “Karar Gazetesi'nin kiralık köşe yazarları olan Elif Çakır, Yıldıray Oğur, Taha Akyol ve diğer köşesiz yazarlar MHP'yi hafife almasınlar. Onlar kazdıkları kuyuya şimdiden düşmüşlerdir Bilhassa Taha Akyol MHP'yi gayet iyi bilir. Kendisine tavsiyem sipariş üzerine yazı yazanlarla Serok Ahmet'e MHP'yi anlatmasıdır. MHP'nin sokakta işi yoktur. Kavga ve karşıtlıkta hayır görmek imkansızdır. Makul eleştirilere tahammülsüzlük asla sözkonusu değildir. Bizim sevdamız şiddet değil Türk milletidir. Bizim eleştirilere saygı duymamız için bu eleştiriler ahlaki, meşru ve hukuki olmalıdır.” dedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri