DHL Kargo Takip Nasıl Yapılır?

DHL Kargo takibi nasıl yapılır, DHL Kargo firmasından nasıl hizmet alınır? DHL Kargo hakkındaki yazımızı inceleyerek DHL kargo hizmetlerinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

DHL Kargo takibi için eğer kargonun alıcısı kargo takibi yapmak istiyorsa göndericinin ya da internet mağazasının verdiği takip numarası ile DHL Kargo takibi yapmak mümkündür. DHL Kargo’dan iletilen ya da beklenen kargoların takip numarası kullanılarak DHL Kargo müşteri hizmetlerini arayarak ve DHL Kargo web sitesinden kargo takip numarası ile kargo durumunu sorgulatarak kargonun durumu tespit etmek mümkündür.

DHL Kargo Türkiye’de Hangi Firmalarla Anlaşmalıdır?

DHL Kargo’nun anlaşmalı olduğu firmalar arasında PTT Kargo vardır. Yurt dışından DHL Kargo ile teslim edilen kargoların dağıtımını üstlenen firma PTT’dir. Amerika’dan DHL kargo USPS ile gönderilir.

DHL Kargo Fiyatları Nasıldır?

DHL Kargo gönderim ücretleri hesaplaması yaparken 2 etken göz önüne alınır. Bu iki etkenden biri kargonun hacmi diğeri ise ağırlığıdır. Yurt dışı kargo firmaları 30 kiloya kadar olan gönderiler için internet siteleri üzerinden fiyat verirler. Daha ağır kargolar için kargo şirketleri ile yüz yüze görüşmek gerekir. DHL Kargo hizmet fiyatları ülkeden ülkeye göre değişiklik gösterse de ortalama olarak şu şekildedir:

  • 5 Kilograma Kadar: 25 Euro
  • 5-10 Kilogram Arası: 150 Euro
  • 10-20 Kilogram Arası: 200 Euro

DHL Ekspres Çalışma Saatleri Nedir?

DHL Ekspres çalışma aralığı sabah 9’dan akşam 18.00’a kadardır. Bu saatler aralığında DHL Kargo ile iletişime geçmek ve gönderiler hakkında işlem yapmak mümkündür.

DHL Kargo Hangi Günlerde Hizmet Verir?

DHL Kargo’nun çalıştığı günler hafta sonu ve resmi tatiller hariç hafta içi günlerdir. DHL Kargo firması ile kargo işlemi yapmak için hafta içi günlerde sabah 9’dan akşam 6’ya kadar firma ile temasa geçmek gerekir.

DHL Kargo Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır?

DHL Kargo müşteri hizmetleri için telefon numarası ve e-mail adresi vardır. DHL Kargo ile işlem yapılmış olan kargolar hakkında her türlü bilgiyi öğrenmek ve işlem yapmak için ulaşılması gereken iletişim kanalları şunlardır:

  • Telefon Numarası: 444 00 40
  • E-Mail Adresi: E-mail adresine ulaşmak için DHL Kargo internet sitesindeki formu doldurmak gerekir. Gerekli görüldüğü takdirde müşteri hizmetleri e-posta üzerinden dönüş yaparlar.

Gündem Haberleri