Dilan Polat kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, neden gündem oldu?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, son saatlerde arama motorlarında en çok aranan isimlerden biri oldu. Twitter'da da gündem olan Dilan Polat kimdir, kaç yaşında, neden gündem oldu merak ediliyor.

Kariyerine doğum fotoğrafçılığı ile başladıktan sonra açtığı güzellik merkezleriyle büyük bir üne kavuşan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, doğum günü kutlamasıyla gündem oldu. Instagram’da milyonlarca takipçisi bulunan Polat’a eşinin aldığı hediye ise sosyal medyada gündem oldu.

Dilan Polat kimdir?

1990 yılında doğan Dilan Polat, kariyerine doğum fotoğrafçılığı yaparak başladı. Daha sonra Türkiye’nin birçok yerinde güzellik merkezi açan ve adını duyuran Polat’ın sosyal medyada 4 milyon takipçisi bulunuyor. Lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren ve şatafatlı hayatının her anını takipçileriyle paylaşan fenomen, daha önce özel hayatı ile de gündeme gelmişti.

2017 yılında ‘ Dilan Polat ‘ güzellik merkezinin kurucusu olarak iş hayatına atılmıştır. Dilan Polat, eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir ve iki çocuğu bulunmaktadır.

İş insanı eşi Engin Polat ile aynı zamanda ortak olan Dilan Polat, eşinin kendisine doğum gününde aldığı lüks hediyelerle yeniden gündem oldu.

Dilan Polat’ın eşi Engin Polat, eşine doğum gününde benzeri görülmemiş bir hediye aldı. Engin Polat, eşine mücevher almak yerine bu kez direkt mücevher mağazası ve lüks bir araç satın aldı. İçi güllerle dolu olan otomobilinin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat’a hem iyi hem de kötü birçok tepki yağdı.

Dilan Polat aynı zamanda doğum günü partisine ünlü şarkıcı Hande Yener’i davet etmiş ve Yener Polat’ın doğum gününde konser verdi.

Gündem Haberleri