Disney Plus Mail Gelmiyor Sorununun Çözümü! Disney Plus Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Dijital yayın platformu Disney Plus ile alakalı olarak bazı sorunların çözümleri araştırılıyor. Disney Plus neden mail gelmiyor sorunu nasıl çözülür? Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası..

Dijital yayın platformlarına bir yenisi daha eklendi. Yayıncılık ve içerik üretiminde dünya çapında ünü olan Disney şi,rketi tarafından dijital yayın platformu olan Disney+ (Disney Plus) kullanıma açıldı. Binlerce içeriği ile ayrı bir internet yayın platformu hizmeti sunan Disney Plus büyük bir ilgi gördü. Türkiye’de de yüksek bir ilgiyle karşılaşan Disney Plus aynı zamanda çok sayıda sorunu da beraberinde getirdi. Disney Plus üzerinden üyelik açmak isteyenler veya bunu başaramayanlar yaşadıkları bu sorunların çözümleri ile Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarasını merak ediyorlar.

DİSNEY PLUS NEDEN MAİL GELMİYOR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ

Disney Plus platformun aüye olmak isteyenler üyelik aşamasında bir doğrulama maili almaları gerekiyor. Bu doğrulama mailini alamayanlar ise “Disney Plus Neden Mail Gelmiyor?” sorusunun yanıtını arıyorlar. Yoğun bir talep olduğu için Disney Plus doğrulama mailinin gelmesi zaman alabiliyor. Disney Plus tarafından kullanıcıların biraz beklemeleri gerektiği ve eğer doğrulama maili gönderilmezse iletişim kanallarından iletişim sağlanması gerektiği açıklandı.

DİSNEY PLUS MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM NUMARASI NEDİR?

Disney Plus ile alakalı olarak yaşanan tüm sorunların çözümünde en etkili yöntem müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek oluyor. Ancak şu anda müşteri hizmetleri iletişim numarası Disney Plus için Türkiye’de bulunmuyor. Bunun yerine uygulamanın internet sitesi üzerinden yardım bölümünden form doldurularak yaşanan sorunların çözümlerine ulaşılabiliyor.

DİSNEY PLUS NEDİR?

Dijital yayın platformlarının en iddialısı ve en yenisi olan Disney Plus kullanıcılara çok büyük imkanlar sağlamaktadır. Başka hiçbir yerde olmayan orijinal filmler, diziler, belgeseller bu platformda izlenebilir. Ayrıca Türkiye’ye özel de bazı yapımlar platformda yer almaktadır. Türkiye yapımı diziler Disney Plus platformunun ilgi çekici içerikleri arasında yer almaktadır. Çekimlerine başlanan Recep İvedik serisinin son filmi de Disney Plus platformunda yayınlanacaktır.

Emlak365.com

Gündem Haberleri