Doğru Parti ve Adalet Partisi birleşme kararı aldı!

Bugün bir araya gelen Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ve Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu partileri birleştirme kararı aldığını söyledi.

Adalet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ve Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu alınan yeni bir karar ile birlikte partilerini tek bir çatının altında birleştirme kararı aldıklarını ifade ettiler.

SEÇMENİMİZİ GERİ İSTİYORUZ!

Öz tarafından yapılan açıklamalarda konuya ilişkin "Demokratların treni yola çıkmıştır. Türkiye'nin dört bir yanına, kılcal damarlarına kadar yayılacaktır. Biz seçmenimizi geri istiyoruz. Bu partilerin bir araya gelmesi Türkiye'deki huzur, güven ve istikrarın, milli kalkınmanın yeniden temellerini atacaktır. Bunu belli bir noktaya getireceğiz" şeklinde ifadelere yer verildi.

Adalet Partisi Genel Başkanı tarafından yapılan açıklamalarda bu ittifakın amaçları ise "Bu niyeti bugün ortaya koymuş bulunuyoruz. Doğru Parti ile Adalet Partisini önümüzdeki süreç içerisinde tek çatı altında toplayıp tek bir parti olmayı ve merkez sağı birleştirecek ilk hamleyi yapmayı bugün kararlaştırmış bulunuyoruz" şeklinde yapılan açıklama ile duyuruldu.

Gündem Haberleri