Doğum Saati Nasıl, Nereden Öğrenilir? CİMER Doğum Saati Öğrenme

CİMER'e sıkça sorulan ' Doğum saatimi nasıl öğrenirim? ' sorusuna haberimizde yanıt verdik. CİMER üzerinden doğum saati nasıl öğrenilir? İşte detaylar.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER, vatandaşların her türlü konudaki sorularını yanıtlayarak bu sorulara çözüm oluşturmaktadır. CİMER'e sorulan sorular arasında en dikkat çekeni '' Doğum saatimi nasıl öğrenirim? '' oldu. Özellikle yükselen burcunu öğrenmek isteyen kişiler doğum saatini merak ediyor. Peki, doğum saati nasıl öğrenilir?

DOĞUM SAATİ NASIL ÖĞRENİLİR? CİMER DOĞUM SAATİ ÖĞRENME

Yıldız haritasına baktırmak isteyenler, yükselen burcunu öğrenmek isteyenler ya da sadece doğum saatini bilmek isteyenler CİMER'e bu konudaki taleplerini yazıyor. Doğum saatini ailenize sorarak öğrenebileceğiniz gibi, onların hatırlamasını beklemeden e-Devlet sistemi üzerinden de öğrenebilirsiniz.

Bunun için takip etmeniz gereken adımlar şöyle sıralanıyor:

- e-Devlet şifreniz ile CİMER'e giriş yapın.

- e-Devlet şifrenizi bilmiyorsanız, CİMER'in giriş sayfasında yer alan bilgileri doldurarak devam edin.

- Açılan başvuru sayfasının en üst bölümünde yer alan '' Bilgi Edinme Hakkı '' kutucuğunu işaretleyin.

- Gerekli alanları doldurduktan sonra ileri tuşuna basın.

Ekrana gelen sayfaya gerekli olan bilgiler ile doğum saatinizi öğrenmek istediğinizi yazın. Sonrasında ise Sağlık Bakanlığı seçeneğini seçerek yazıyı gönderin.

ÖRNEK DOĞUM SAATİ ÖĞRENME YAZISI

'' 01.01.1997 tarihinde Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldim. Tam doğum saatimi öğrenmek istiyorum '' şeklinde CİMER'e isteğinizi ileterek bilgi edinme hakkınızdan yararlanabilirsiniz.

Gündem Haberleri