Düğün törenleri için geri sayıma başlayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, kesenin ağzını açtı! Milyon TL'lik hediyelere havalarda uçuştu!

Evlenmelerine az bir zaman kala düğün hazırlıklarını tamamlamaya çalışan ünlü çift Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, birbirlerine milyon TL’lik hediyeler vermeye başladı. Koç’un düğün hediyesinin fiyatı dudak uçuklattı.

2021 yılının başında ilişkiye başlayan ve isimleri beraber anılmaya başlandıktan sonra objektiflere poz vermekten asla çekinmeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, geçtiğimiz senenin sonunda çıktıkları Paris tatilinden ayrılık ile geri dönmüştü. Nikah masasına ne zaman oturacakları merak konusu olan çiftten ani bir şekilde ayrılık haberinin gelmesi, çiftin hem hayranlarını hem de yakın çevrelerini şaşkına çevirmişti.

Ayrılık sebepleri hala dahi tam olarak bilinmeyen ünlü çift, ayrılıklarının üzerinden yaklaşık bir buçuk ay geçtikten sonra birbirlerinin hasretlerine dayanamayarak barışma kararı aldıklarını açıkladı. Bu açıklamaları ile çevrelerini ve hayranlarını sevince boğan Koç- Özdemir çifti, çok geçmeden evlilik teklifi ile gündeme geldi. Şarkıcı Oğuzhan Koç, büyük aşı Demet Özdemir’e sevgililer gününde evlilik teklifi etti.

Teklifine “evet” yanıtını aldıktan sonra hayatında bambaşka bir döneme giren Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haziran ayında ailesi ve yakın çevresi ile birlikte Demet Özdemir’in ailesinin yanına gitti. Düzenlenen nişan töreninde mutluluklarını cümle aleme duyuran ünlü çift, şimdilerde evlilik hazırlıklarını tamamlamaya devam ediyor.

Yakın zaman sonra hayatlarını birleştirecek olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, yoğun çalışma tempolarına düğün törenleri ile ara verecek. Çiftin henüz düğünü gerçekleşmeden bazı büyük haberler ortaya çıkmaya başladı bile. Oğuzhan Koç’un nişanlısı Demet Özdemir’e vereceği düğün hediyesi çok konuşulacak.

ÖNCE SAAT HEDİYESİ!

Geçtiğimiz haziran ayında nişanlanan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, pahalı hediyeler ile gündeme gelmişti. Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç’a nişan hediyesi olarak dünyaca ünlü bir markanın 1 milyon TL’lik bir saatini vermişti.

DÜĞÜN HEDİYESİ DUDAK UÇUKLATTI!

Milyon TL’lik saatten sonra Oğuzhan Koç’un düğün hediyesi için kolları sıvadığı öğrenildi. İddialara göre Koç, Özdemir’e özel tasarım bir mücevher hediye edecek. Mücevherin güncel değeri ise tam 2 milyon TL.

DÜĞÜN AY SONUNDA!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğünü, 26 Ağustos tarihinde Sarıyer’de lüks bir otelde gerçekleşecek.

Gündem Haberleri