Dünyaca Ünlü Futbolcu Taciz İddiasıyla Gözaltında

Dünyanın en ünlü futbolcularından biri olan Dani Alves gözaltına alındı. Alves'in bir eğlence mekanında eğlenirken bir kadına tacizde bulunduğu iddia ediliyor. Olayda mağdur olduğunu söyleyen kadının şikayeti üzerine ünlü futbolcu gözaltına alındı ve mahkemeye çıkacak.

Dünyanın en ünlü futbol takımlarının formasını terleten ve şu sıralar kariyerini Meksika'da südüren ünlü futbolcu Dani Alves'e gözaltı şoku. Ünlü futbolcunun bir eğlence mekanında gece saatlerinde bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia ediliyor.

Dani Alves tarafından taciz edildiğini iddia eden kadın, olaydan 2 gün sonra polise giderek şikayette bulundu. 39 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu hakkındaki ihbarı değerlendiren İspanya polisi ise Alves'i gözaltına aldı. Alves, cinsel taciz suçundan hakim karşısına çıkacak.

Gece Kulübünde Taciz İddiası

İddia'ya göre olay 30 Aralık günü İspanya'nın Barcelona kentinde yaşandı. Bir gece kulübünde eğlenen dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves, tanımadığı bir kadına tacizde bulundu. Tacize uğradığını iddia eden kadın ise olaydan iki gün sonra Alves'ten şikayetçi oldu. 

İspanyol polisi kadının şikayetini değerlendirdi ve 39 yaşındaki ünlü futbolcu gözaltına alındı. Kadın Alves hakkında yapmış olduğu şikayetten vazgeçmedi ve Alves hakim karşısına çıkarılacak. Olayla alakalı başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri tanık ve kamera görüntüsü gibi delilleri toplayacak.

Kariyeri Başarılarla Dolu

Dani Alves son olarak 2022 Dünya Kupası ile gündeme gelmişti. Dünya Kupası'nda ülkesi Brezilya'nın kadrosunda yer alan Alves, ilerleyen yaşına rağmen forma şansı bulmuş ve Dünya Kupası'nın en yaşlı oyuncularından biri olmuştu. 39 yaşındaki ünlü futbolcu, profesyonel futbol hayatına devam ediyor. 

Kariyerinde dünyanın en büyük kulüplerinde forma giyme başarısı gösteren Alves, İtalya Serie A'da Juventus, Fransa Ligue 1'de Paris-Saint Germain ve İspanya La Liga'da Barcelona'da top koşturdu. 

Kariyeri başarılarla dolu olan Alves'in kazandığı kupalar saymakla bitmiyor. Barcelona'da forma giyerken 3 kez UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Alves, 6 kez de İspanya şampiyonluğuna uzandı. Yine Barcelona formasıyla 4 kez de UEFA Süper Kupa'sını kaldırmayı başaran Alves, 5 kez de İspanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Formasını giydiği ülkelerin neredeyse tamamında lig şampiyonluğu yaşayan Alves, Juventus ile İtalya'da, Paris-Saint Germain ile de Fransa'da şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı. Ayrıca Alves bu iki kulüpler de İtalya ve Fransa kupalarını da kazanmayı başardı.

Futbol adına oldukça parlak bir kariyere sahip olan Alves şu sıralar kariyerini Meksika'da sürdürüyor. Ancak bu taciz davası Alves'in kariyerine yakışmayan bir gelişme gibi görünüyor.

Gündem Haberleri