Dünyanın En Meşhur Evlerinden Olan Londra'daki Lüks Daire 18,5 Milyon Sterline Satıldı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan ve dünyanın en meşhur evlerinden birisi olarak gösterilen daire 18,5 Milyon sterline satıldı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan ve dünyanın en meşhur evlerinden birisi olarak gösterilen daire 18,5 Milyon sterline satıldı. Bir dönem ABD'nin eski First Lady'si Jackie Kennedy'nin de yaşadığı evin yeni sahibi Suudi Arabistanlı bir milyarder oldu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da Grovesnor Meydanı'na cephesi olan ve dünyanın en meşhur evlerinden birisi olarak gösterilen daire 18,5 Milyon sterlin (176 Milyon TL) karşılığında Suudi Arabistanlı bir milyardere satıldı. Onassis Ailesi'nin evi olarak ün yapan dairenin 465 metrekarelik devasa bir büyüklüğe sahip olduğu bildirildi.



LÜKS EVDE BUGÜNE KADAR ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM YAŞADI



Satılan lüks dairenin tarihi geçmişi de bulunuyor. İzmir doğumlu olan Yunan asıllı uluslar arası üne sahip armatör Aristotle Onassis ABD'nin suikastle öldürülen eski başkanlarından John F. Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy ile 1968 ile 1975 yılları arasında evliyken bu evde yaşadı. Evin gerçek sahibi ise Aristotle Onassis'in kız kardeşi Artemis Onassis'di ve uzunca bir süre Jackie Kennedy'nin sponsorluğunu yaptı.



Fahiş bir fiyata satılan daire ile alakalı olarak verilen bilgilere göre son 50 yıllık süreçte dünyaca ün yapmış iş adamı, siyasetçi, sanatçı çok sayıda kişi dönem dönem bu evde yaşadılar. Evin yeni sahibi ise henüz ismi açıklanmayan Suudi Arabistanlı bir milyarder oldu.



18,5 MİLYON STERLİN ÖDEDİ AMA EVDE YAŞAYIP YAŞAMAYACAĞI BELLİ OLMADI!



Londra'nın meşhur evlerinden olan lüks dairenin 18,5 milyon sterlin ödeyerek yeni sahibi olan milyarderin burada yaşayıp yaşamayacağı konusunda İngiliz basınında herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak satın alan milyarderin İngiltere'de faaliyet gösteren çok sayıda şirketinin bulunduğu ifade edildi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri