E-Devlet çöktü mü, neden girilmiyor, ne zaman düzelecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT açıklamasının ardından E-Devlet’e girmek isteyen vatandaşlar sisteme erişememeye başladılar. E-Devlet çöktü mü, neden girilemiyor?

E-Devlet’e erişim sorunu yaşayan çok sayıda vatandaş bu durumun nedenini araştırmaya başladılar. E-Devlet uygulaması üzerinden sağlanan hizmetlerden olan SGK hizmet dökümü en çok sorgulanan konular arasına girdi. Ancak çok sayıda vatandaş bu hizmetten yararlanmak için E-Devlet’e girmek istediklerinde erişim sorunu yaşadılar. Ardından ise E-devlet çöktü mü, ne zaman açılır sorgulamaları yapılmaya başlandı.

E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ?

E-Devlet hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar uygulamaya giriş yapmak istediklerinde erişim sorunu yaşamaya başladılar. Zaman zaman açılan E-Devlet vatandaşların yoğun taleplerini karşılayamıyor. Bu da sistemin çöktüğü iddialarını doğruluyor. E-Devlet yoğun talepten dolayı erişim sorunu yaşıyor. Vatandaşlar E-Devlet’e girmek isteyince erişemiyorlar.

EYT’LİLERİN YOĞUN TALEBİ SİSTEMİ DURDURDU!

EYT düzenlemesine dair Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapmasının ardından milyonlarca vatandaş aynı anda E-Devlet sistemine giriş yapmaya çalıştılar. SGK’dan hizmet dökümlerini almak isteyen vatandaşlar sistemde erişim sorununa neden oldular. SGK hizmet dökümü uygulamasına E-Devlet üzerinden erişmek isteyen vatandaşlar bu konuda erişim sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar. Yaşanan bu sorun ise vatandaşların hizmet almasını engellerken hizmetin düzelmesini ve yeniden sağlıklı bir erişimin sağlanması bekleniyor.

E-DEVLET NE ZAMAN DÜZELECEK?

E-Devlet uygulamasında yoğun talepten dolayı meydana gelen erişim sorununun ne zaman çözülebileceği merak ediliyor. Bu konuda şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak konuya dair uzman ekipler çalışmalarını sürdürüyorlar. E-Devlet erişim sorununun ilerleyen saatlerde yoğunluğun azalması ile sonlanacağı bildirildi. Bu konuda gelişmeler yakından takip edilirken vatandaşlar SGK hizmet dökümlerini alabilecekler.

Gündem Haberleri