Ece Erken Eşi İle Son Mesajını Paylaştı, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Mirasının Peşine Düşenlere Ateş Püskürdü

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken son mesajlarını paylaşarak miras kavgası üzerinden eleştirilerde bulundu. İşte o mesajlar...

Türkiye'nin tanınmış simalarından Beşiktaş'ın eski yöneticisi, ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu sahip olduğu restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti. Eşinin ölüm haberini alarak yıkılan Ece Erken o tarihten itibaren yaptığı paylaşımlarla gündemdeki yerini korurken eşinin katillerinin yakalanması için başlattığı mücadele ile büyük yankı uyandırmıştı.

Eşinin ölümünün ardından kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumları okumadığını belirten Ece Erken aradan geçen 40 günün sonunda acılarının azalmadığını, eşinin yasını tuttuğunu, ancak oğlu Eymen için hayata tutunmaya çalıştığını belirterek eşi ile son mesajlaşmalarını paylaştı. Eşi ve onun ailesi ile sorunlar yaşadığı iddialarına da yanıt veren Ece Erken miras paylaşımı konusunda da çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

ECE ERKEN EŞİ İLE SON MESAJLARINI PAYLAŞTI!

Cep telefonu mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp üzerinden eşi ile olan son mesajlarını paylaşan Ece Erken "15-01-22 yazışmamız Dubaiye yanıma geldiği sabah… Ve bugün canım Şafağımın 40ı, sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün.. Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın" diyerek eşini toprağa verdiği gün nasılsa hala öyle olduğunu belirterek eşini hiç hak etmediği bir şekilde kaybettiğini ve bu nedenle acısının daha büyük olduğunu söyledi.

Çok büyük bir sınavdan geçtiğini bildiğini belirten Ece Erken sosyal medya hesabı üzerinden isyan bayrağı çekerek "Ben yasımı tutarken, katilleri paylaşırken şirkete ait mal varlığını Şafak sağken vekalet vermiş diye başkasının üstüne yapanlar bir yana, Sermaye artırımına gideceğim, mirası kabul edince bana para öde diyenler... Eşimi kaybettiğim gün evet daha vefat ettiği gün "2015 yılından alacaklıyız, paramızı mirasçılar ödesin" diyen öldüğü 27:01:2022 sabahı dava açan, utanmayan yapı şirketi" diyerek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Eşinin annesi ile arasının kötü olduğu iddialarına da yanıt veren Ece Erken eşinin babannesi ile arasındaki ilişkinin çok yakın olduğunu, kayınvalidesinin eşini kaybettikten sonra kendisini arayarak Allah razı olsun dediğini ve aralarında hiçbir sorun olmadığını söyledi.

Eşinin yasını tuttuğunu belirten Ece Erken yaşadığı acının tarifi olmadığını ve eşinin mücadelesini sürdüreceğini söyleyerek herkesten dua etmelerini istedi.

Gündem Haberleri