Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan Sibel Can olayı nedir, Hasan Arslan kimdir, hangi partiden?

Sibel Can'ın Edremit'te verdiği konser sırasında Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan ile konser ekibi arasında arbede yaşandı. Hasan Arslan kimdir, en çok araştırılanlardan oldu.

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın Edremit’te verdiği konser gündem oldu. Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Altınoluk Mahallesi’nde konser veren Sibel Can’ın konserine Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan damgasını vurdu.

Sibel Can konserinde arbede çıktı!

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, konser devam ederken Sibel Can’a teşekkür etmek için yanına gitmek istediğini söyledi ancak görevliler izin vermedi. Görevlilerin gösterdiği tepki karşısında yerinden kalkan Arslan, konser alanının dışına çıkacağı esnada konser ekibiyle tartışma yaşadı.

Bu sırada tartışmanın şiddeti arttı ve iki taraf arasında arbede yaşandı. Jandarma ekipleri, görevlilerle tartışma yaşayan belediye başkanı Arslan’ı mekandan uzaklaştırmaya çalışırken olaya zabıta ekipleri de dahil oldu.

 

Seyirciler de olaya dahil olunca, Arslan konser alanından ayrıldı ve Sibel Can da konseri yarıda bırakarak kulise gitti. Kısa bir süre aranın ardından Sibel Can konserine devam etti ancak Hasan Arslan’ın yaşadığı olay sosyal medyaya yansıdı.

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan kimdir?

Selman Hasan Arslan, 1957 yılında Edremit’te doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Edremit’te tamamladıktan sonra, 1975 yılında Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı Balıkesir İşletmecilik ve Turizm Yüksek Okulunu kazanmıştır. 1979 yılında dereceyle mezun olan Arslan, 1983 yılından bu yana serbest muhasebeci, mali müşavir olarak Edremit’te çalışmaktadır.

2009-1014 yılları arasında Zeytinli Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüş, 2019 yılında CHP’den Edremit Belediye Başkan Adayı gösterilerek seçimi kazanmıştır.

Hasan Arslan, 2019 yılında bu yana Edremit Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Gündem Haberleri