Efsane 10 Numara Maradona'nın Serveti Tartışma Konusu Oldu!

Dünyanın efsane 10 numarası Diego Armando Maradona geçirdiği kalp krizi sonrasında 60 yaşında hayatını kaybetmişti.

Dünyanın efsane 10 numarası Diego Armando Maradona geçirdiği kalp krizi sonrasında 60 yaşında hayatını kaybetmişti. Efsane futbolcunun vefatının ardından mirası ve serveti de tartışma konusu oldu. İşte unutulmaz efsanenin tartışılan mal varlığı!

Kariyerinde birbirinden büyük başarılara imza atan ve dünya futbolunun unutulmaz isimleri arasına adını altın harflerle yazdırmayı başaran Diego Armando Maradona evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetmişti.



Ünlü yıldızın vefatının ardından mal varlığı da tartışma konusu oldu. Tartışmanın fitilini Maradona'ya yakın olan Luis Ventura adlı Arjantinli gazetecinin "Banka hesabında neredeyse hiçbir şey kalmamıştı, fakir öldü" açıklaması ateşledi.



MARADONA'NIN MİRASI TARTIŞMA YARATTI!



Bir dönemin en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Maradona'nın ölümü sevenlerini yasa boğarken ünlü yıldızın borç batağında öldüğü iddia edildi. Kariyeri'nin en parlak dönemlerini yaşadığı İtalya'da da hakkında vergi kaçakçılığı suçlaması ile soruşturma başlatılan ünlü yıldız vefat ettiğinde toplam 344 milyon liralık vergi borcu olduğu öğrenildi.



Maradona'nın rekor kıran gelirine rağmen öldüğünde banka hesabında 75 bin sterlinden (781 bin 943 TL) daha az para olduğu iddia edildi. Ünlü yıldızın rekor kıran gelirine rağmen bu kadar az parasının olmasının nedeni olarak işe aşırı lükse olan tutkusu ve yakın çevresinde bulunan insanların isteklerine karşı koyamaması gösterildi.



Ünlü yıldızın Avukatı Angelo Pisani de Maradona'nın aşırı cömert olması nedeni ile maddi olarak kendisin bir türlü istenen düzeye taşyamadıklarını söylerken cebinde hiçbir zaman 100 Euro'dan daha yüksek para taşımadığını dile getirdi.



Belarus kulübü Dinamo Brest'in fahri başkanı olan Maradona'nın burada yıllık 15 milyon sterlin kazandığı iddia ediliyordu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri