Ege Denizinde İzmirlileri Korkutan Yeni Deprem! İzmir'de Deprem Mi Oldu, Kaç Şiddetinde Oldu, AFAD ve Kandilli Açıklaması Ne?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan son dakika deprem açıklaması ile İzmirliler güne depremle uyandı.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan son dakika deprem açıklaması ile İzmirliler güne depremle uyandı. İzmir'de son derece şiddetli olarak hissedilen depremin merkez üssü Kuşadası Körfezi Menderes olarak açıklandı. Detaylar haberimizde...

30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 şiddetindeki depremin ardından İzmir artçı depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Son şiddetli artçı sarsıntı ise bu sabah yaşandı.



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile İzmir'de yeni bir deprem yaşandığı duyuruldu.



İZMİR'DE BU SABAH DEPREM Mİ OLDU, DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ NERESİ, KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?



Her iki kurum tarafından yapılan son dakika açıklaması ile depremin şiddeti 4.8 olarak duyuruldu. Depremin merkez üssü Kuşadası Körfezi Ege Denizi olarak duyurulurken depremin saati ise 09:49 olarak duyuruldu.



İzmirliler ise yaşanan deprem sonrasında sosyal medyadan paylaşımlarda bulunurken ortak görüş depremin çok daha şiddetli olduğu yönündeydi. Hatta çoğu kişi yapmış olduğu yorumda depremin şiddetini 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 şiddetindeki depremden çok daha güçlü hissettiklerini belirterek yaşadıkları paniği dile getirdi.



Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Açıklaması





T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD





6,6 şiddetindeki depremden farklı olarak her iki kurumda bu sefer depremin şiddetini aynı olarak duyurdu ve 4,8 olarak ilan etti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri