Ege'de bir deprem daha! Çanakkale, İzmir ve Balıkesir'de hissedildi!

Ege Denizi'nde ardı ardına depremler meydana gelmeye başladı. Midilli Adası'nda meydana gelen depremlere dair Kandilli Rasathanesi ve AFAD Deprem Dairesi tarafından açıklamalar yapıldı.

Türkiye güne depremlerle uyandı. Ege Denizi'nde gerçekleşen depremler kıyı illerinde sarsıntılı bir şekilde hissedildi. Meydana gelen depremlere dair AFAD Deprem Dairesi ile Kandilli Rasathanesi tarafından bilgilendirmeler yapıldı. Farklı illerde farklı şiddetlerde hissedilen depremler vatandaşların endişelenmesine neden oldu. 

AÇIKLAMA YAPILDI!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre Ege Denizi'nde Midilli Adası'nda bugün saat 09:39'da bir deprem meydana geldi. Depremin şiddeti 5.0 olarak açıklanırken 13,9 km derinlikte meydana geldiği bildirildi. Bu depremin teknik detayları açıklanırken ardı ardına gerçekleşen depremler vatandaşlarda paniğe neden oluyor.

ÜÇ İLDE HİSSEDİLDİ!

Ege Denizi'nde Midilli Adası'nda gerçekleşen deprem Türkiye'nin 3 ilinde hissedildi. Buna göre Çanakkale, İzmir ve Balıkesir'de hissedilen deprem endişeyle karşılandı. Vatandaşlar normalin üzerinde olan sarsıntı karşısında evlerinden çıkarken büyük bir deprem olabileceği endişesi yaşanıyor. 

CAN VE MAL KAYBI YOK!

Meydana gelen depremin ardından herhangi bir can ve mal kaybı olup olmadığı merak ediliyor. Yetkili birimler tarafından yapılan açıklamalara göre şu ana kadar vatandaşlardan herhangi bir olumsuz ihbarda bulunulmadı. Can ve mal kaybı olmadığı tahmin edilen depreme dair illerde müdahale birimleri göreve hazır bir şekilde bekletiliyorlar. Ayrıca saha araştırmaları da başlatılarak herhangi bir yıkım olup olmadığına dair kontroller gerçekleştiriliyor.

SABAHA KARŞI YİNE DEPREM OLMUŞTU!

Ege Denizi'nde Midilli Adası'nda sabaha karşı da bir deprem meydana gelmişti. Saat 04,52'de gerçekleşen depremin de şiddeti 5.0 olarak açıklanmıştı. O depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar oluyor. Bu artçı Sarsıntıların en yüksek şiddetlisi son deprem oldu. Bölgede vatandaşlar endişe ile yine bir sarsıntı olup olmayacağını bekliyorlar.

Gündem Haberleri