Ekrem İmamoğlu 962 Muhtara 2 Milyon 500 Bin Liralık Akıllı Telefon Hediye Etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu belediyenin gelirlerinin düşmesi nedeni ile yeni bir tasarruf paketi uygulamaya başladıklarını duyurmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu belediyenin gelirlerinin düşmesi nedeni ile yeni bir tasarruf paketi uygulamaya başladıklarını duyurmuştu. İBB Başkanı İmamoğlu tarafından yapılan bu açıklamanın ardından yaklaşık 2 milyon 500 bin liralık ortalama maliyete sahip olan yeni bir hediye dağıtımı yapılması tepkilere neden oldu. Detaylar haberimizde...

Yapmış olduğu her açıklaması ve attığı her adımı kamuoyu tarafından yakından takip edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu muhtarlara dağıttığı hediye ile gündeme geldi.



962 MUHTARA PİYASA DEĞERİ 2 BİN 600 TL OLAN AKILLI TELEFON DAĞITILDI



Ekrem İmamoğlu tarafından imzalanan ve bayram tebriğine de yer verilen 962 mektupla muhtarlara bedava akıllı telefon dağıtıldı.





Ekrem İmamoğlu tarafından imzalanan yazı da "çalışmalarınızı gerçekleştirirken sizlere iletişim kolaylığı sağlayacak, yazılmları ve uygulamaları hazır halde yeni nesil cep telefonlarını siz kıymetli muhtarlarımıza takdim etmekten mutluluk duyuyoruz" ifadeleri ile piyasa değeri 2 bin 600 TL olarak belirlenen cep telefonları 962 muhtara gönderildi.



İBB yönetimi tarafından gelirlerin düştüğü ve bu nedenle de yeni tasarruf tedbirlerinin hayata geçirileceğinin açıklandığı bu dönemde dağtıtılan 2 milyon 500 bin liralık yaklaşık maliyeti olan hediye telefonlar tartışma yarattı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri