Ekrem İmamoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan Beni İmrenerek İzlemeye Devam Etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan dün mecliste düzenlenen AK Parti grup toplantısında Marmara denizinde yaşanan müsilaj kirliliği üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmişti. İmamoğlu tarafından düzenlenen Silahtarağa Biyolojik Arıtma Tesisi Temel Atmama Törenini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan yine üzeri kapatılan metro projesini de hedefe oturtmuştu.

Bugün Maltepe Sahil Spor Tesisi’nde yenileme çalışmalarının tamamlanması ile düzenlenen açılış törenine katılan İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verirken çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BENİ TIRNAKLARINI YER GİBİ İMRENEK İZLİYOR!

Açılış töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan İmamoğlu "Aklından çıkmıyor. Biraz da sanki imreniyor gibi. Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya; çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor Ankara’dan" diyerek Cumhurbaşkanı'nın kendisine imrendiğini iddia etti.

Başkan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini takip etmesinden mutluluk duyduğunu belirterek "Şunu da hissediyorum: İçten içe sempati duyduğunun da farkındayım. Bu sempatisini de çok beğeni ile karşılıyorum. Hatta bir hayranlık duygusunun oluştuğunu hissediyorum.

Aklından çıkmıyor. Biraz da sanki imreniyor gibi. Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya; çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor Ankara’dan. Ne mutlu bana. Bundan mutluyum. Gerçekten sıkı bir takipçimiz olduğunu düşünüyorum" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İstanbul'da yapmış oldukları projeleri gezmek istediklerini, istemesi durumunda kendisi ile tenis ya da halı saha maçı yapabileceklerini de dile getirdi.

Gündem Haberleri