Ekrem İmamoğlu Saraçoğlu mitingi canlı yayını 14 Aralık 2022 nereden nasıl izlenir saat kaçta?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu davası için bugün karar çıkması beklenirken İmamoğlu tüm İstanbulluları Saraçhane mitingi için çağırmıştı. Ekrem İmamoğlu Saraçhane mitingi saat kaçta canlı yayını nasıl izlenir?

Ekrem İmamoğlu Saraçoğlu mitingi canlı yayını 14 Aralık 2022 nereden nasıl izlenir saat kaçta? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hakaret suçlaması ile başlatılan ve siyaset yasağı ile hapis cezası istenen davanın bugün sonuçlanması bekleniyor. Yürütülen davada sonucun bu saatlerde açıklanması bekleniyordu. 

EKREM İMAMOĞLU NİYE YARGILANIYOR, DAVA NEDENİ, KONUSU NE?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesi ile dava açılmıştı. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerin iptal edilmesi nedeni ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesi ile şikayet edilmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı. Bu soruşturma kapsamında İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 ay hapis cezası istemi ile dava açılırken siyasetten yasaklanması da gündeme gelmişti. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun avukatları duruşma başlangıcında reddi hakim talebinde bulunurken bu talep reddedildi. Ekrem İmamoğlu davasında avukatlar Prof. Adem Sözüer, Prof. İzzet Özgenç ve Prof. Ahmet Gökçen tarafından hazırlanan mütalaayı mahkemeye sundu.

EKREM İMAMOĞLU SARAÇHANE MİTİNGİ NEREDE, CANLI YAYIN LİNKİ NASIL İZLENİR?

İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum" diyerek herkesi mitinge çağırmıştı. 

Söz konusu miting başlar başlamaz tüm haber ajansları tarafından canlı olarak yayımlanması beklenirken aynı zamanda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun resmi sosyal medya hesabından da canlı olarak yayımlanacağı, yine İBB resmi facebook ve twitter hesapları üzerinden de canlı olarak yayımlanacak. 

Gündem Haberleri