Elektrik Faturalarına Tepki Büyüyor! Ünlü İsimlerden Zamlar Geri Alınsın Çağrısı!

Elektriğe yapılan zam sonrasında halk başta olmak üzere ünlü isimlerden de tepkiler çığ gibi büyüyor. Birçok ünlü isim Twitter'da #ZamlarGeriAlınsın etiketiyle bir araya geldi.

2022 yılı itibariyle elektrik, doğalgaz ve akaryakıta yapılan zamlar yoğun tepkiyle karşılanıyor. Her geçen gün artan giderlere yetişemeyen halka, çok kazanan ünlü isimler dahi destek veriyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul'da 39 ilçede elektrik zamlarının geri alınmasına karşı protesto yapacaklarını duyurmuştu. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde İstanbul başta olmak üzere birçok ilde protestolar gerçekleştirildi.

ÜNLÜ İSİMLER #ZAMLARGERİALINSIN ETİKETİYLE BİRLEŞTİ!

Sokaklara taşan protestonun bir de sosyal medya tarafı bulunuyor. Twitter ve Instagram'da siyasetten sanata kadar birçok isim #ZamlarGeriAlınsın hashtagi ile paylaşım yaparak zamların geri çekilmesini talep ediyor.

Esnafların elektrik borcundan dolayı kepenk kapattığı, vatandaşların karanlıkta oturmasına neden olan elektrik zamlarına tepkiler her geçen gün artıyor.

Daha önce ünlü isimler evlerine gelen elektrik faturalarını paylaşarak zamlara isyan etmişti. Şimdi ise hem halk hem de ünlüler zamların geri alınmasını talep ediyor.

İşte ünlü isimlerin #ZamlarGeriAlınsın paylaşımları...

Sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra bir de Zamlar Geri Alınsın başlığıyla bir imza kampanyası düzenlendi.

Gündem Haberleri