Emina Sandal'dan Boşanacakları İddialarına Yanıt!

Bilindiği üzere son zamanlarda Emina Sandal ile Mustafa Sandal çiftinin boşanacakları konuşuluyordu.

Bilindiği üzere son zamanlarda Emina Sandal ile Mustafa Sandal çiftinin boşanacakları konuşuluyordu. Ancak Sırbistan’da yayınlanmakta olan Gloria dergisinin haberi, konu ile ilgili öne sürülen tüm fikirleri yalanlar nitelikte.

Golria dergisinin haberine göre, Emina Sanda ile Mustafa Sandal çifti, evliliklerinin 10’uncu yıl dönümünü Londra’da tüm gözlerden uzak bir şekilde kutladı. Gloria dergisinin yaptığı bu haber, boşanacakları düşünülen Emina Sandal ile Mustafa Sandal çifti ile ilgili kafa karışıklığına sebep oldu.


Onuncu Yıldönümünü Londra’da Kutladılar


Emina Sandal ile Mustafa Sandal çiftinin boşanma durumu, herkes tarafından kesin gözüyle bakılırken Sırbistan’da yayınlanmakta olan Gloria dergisinde çift ile ilgili geçen bir haber tüm magazin çevrelerinde kafa karışıklığına sebep oldu. Gloria dergisinin yazısında Emina Sandal ile Mustafa Sandal çiftinin evliliklerinin 10’uncu yılını kutlamak adına Londra’da sessiz sedasız bir kutlama düzenledikleri yazıyordu.

Yeni Şarkılarını Piyasaya Süreceklerini Duyurdular


Mustafa Sandal ile Sırbistan’da doğup büyümüş olan ve kendisi gibi şarkıcı olan Emina Jahovic, 13 Ocak 2008 tarihinde evlenmişlerdi. Çiftin Yaman ve Yavuz adında iki oğlu olmasına rağmen geçtiğimiz Kasım ayında aralarına bir kara kedi girdi ve evlilikleri çalkantılı bir hale geldi. Büyük tartışmalar sonucunda da Mustafa Sandal evini terk etti. Emina Sandal ile Mustafa Sandal çiftinin sorunları herkes tarafından biliniyor olmasına rağmen çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerinin doğum günlerini kutlamayı da ihmal etmedi. Ayrıca çiftin geçen hafta yeni şarkılarını piyasaya süreceklerini duyurması da ayrılıklarını reklam amacıyla kullandıkları hakkında yorumlar yapılmasına neden oldu.

Üçüncü Çocuklarının Kız Olmasını İstiyorlar


Emina Sandal geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından, birçok poz verdiği Gloria dergisinin kapağını paylaşmıştı. Dergide yer alan yazıda ise Emina Sandal ile Mustafa Sandal çiftinin boşanacaklarına dair söylentiler dolaşıyor olmasına rağmen çiftin Londra’da evliliklerinin 10’uncu yıldönümünü kutladıkları yazıyordu. Emina Sandal’ın yaptığı açıklamada ise iki oğullarının olduğu ve üçüncü evlatlarının kız olmasını istediklerini ifade etti. Ayrıca boşanacakları konuşulan Emina Sandal ile Mustafa Sandal çifti şu sıralarda Avusturya’da tatil yapıyorlar.

Gündem Haberleri