Emlak Danışmanı, Meslek Elemanı İŞKUR Şubat 2021 İş İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden iş ilanı yayımlanan alanlardan bir tanesi de emlak danışmanı pozisyonu. Firmalar özellikle bu sektöre getirilen yeni sistem kapsamında personel alımı için ilanlar yayımladılar.

Türkiye İş Kurumu üzerinden iş ilanı yayımlanan alanlardan bir tanesi de emlak danışmanı pozisyonu. Firmalar özellikle bu sektöre getirilen yeni sistem kapsamında personel alımı için ilanlar yayımladılar.

Mesleki Yeterlilik kapsamında atılan adımların en önemlisi emlak sektöründe oldu. Belli kritilerleri sağlayan personel bulundurmayan firmalar emlak sektöründe faaliyet gösteremeyecek. Bu kapsamda donanımlı ve gerekli şartları sağlayan adaylar arasından personel alımları gerçekleştirilecek.



EMLAK DANIŞMANI ALIM İLANLARI



Firmalar yayımladıkları duyurular ile personel ihtiyaçlarını İŞKUR üzerinden duyurdular.



Türkiye İş Kurumu açık iş ilanları sayfası üzerinden yayımlanan ilanlar ile hem Emlakçı/Emlak Komisyoncusu kadrosundan hemde Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı pozisyonundan personel alımı yapılacağı ilan edildi.



İŞKUR'da Yayımlanan İlanlara Göre;



Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı kadrosu için yayımlanan iş ilanı sayısı: 22



Emlakçı/Emlak Komisyoncusu pozisyonundan ise 1 firma duyuru yayımladı.



BAŞVURU ŞARTLARI



Firmalar alım yapacakları pozisyonlar için adayların talep edilen tüm koşullara haiz olmalarını istiyor. Bu çerçevede adayların öncelikle talep edilen sertifika mesleki yeterlilik şartlarını karşılamaları gerekiyor. Bunun dışında alımlar en az lise mezunu düzeyde olup bu koşul firmalara göre değişebilir. Bunun yanında emlak sektörü iş ilanları için adayların ilan yayımlayan kentin gayrimenkul sektörüne hakim olması firmalar için tercih sebebi.



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar ilk olarak İŞKUR'un sitesine ulaşacaklar. Buradan üyelikleri ile sisteme giriş yapacak adaylar daha sonra ilan arama sayfasında kadroya göre arama yapacaklar. Kendi şehirleri için yayımlanan ilanları bulan adaylar başvurularını elektronik olarak yapabilecekler.



Emlak365.com

Gündem Haberleri