Emlak sektörü iş ilanları! Tavan maaşla bu hafta en çok aranan meslekler

Haftanın iş ilanları arasında emlak sektörü ve inşaat alanı için ilan edilen duyurularda çok sayıda kadro bulunuyor. Meslek meslek o duyurular haberimizde.

Türkiye genelinde emlak sektörü adına yayımlanan binlerce iş ilanı var. Bu ilanların ilki emlak danışmanı ve emlak yönetimi kadrolarında oldu. Bu iki pozisyon yüksek kazanç imkanı sunarken emlak sektörü inşaat alanında ise her öğrenim düzeyi için iş ilanlarıu mevcut. İlkokul mezunları için inşaat beden işçisi kadroları ön plana çıkarken lise mezunları için farklı üniversite mezunları için çok daha farklı kadrolar bulunuyor.

EMLAK SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI 13-20 HAZİRAN DUYURULARI

İşveren ile işçiler arasında köprü görevi gören İŞKUR üzerinde yayımlanan iş ilanı sayısı 120 bini geçti. Her geçen gün artan iş ilanı sayısı ile vatandaşlar birçok alanda çalışma imkanı yakalıyorlar. Mesleği inşaat olanlar için onlarca kadroda iş fırsatı da bu dönemde artmış durumda. Yüksek maaş olanaklarının sunulduğu duyurular 81 il genelinde yer alıyor.

İnşaat Sektörü İş İlanları ve Açık Kadrolar

Beden İşçisi (İnşaat) 271

İnşaat Ustası 5

İnşaat Boyacısı/Boyacı 48

İnşaat Demiri Bağlama Ustası 4

İnşaat Elemanları Kalıpçısı (Elle) 2

İnşaat İşçisi 132

İnşaat Kalfası (Genel) 5

İnşaat Mühendisi 137

İnşaat Teknolojisi Teknikeri 101

İnşaat Teknolojisi Teknisyeni 19

İnşaat/İşyeri Bekçisi 100

Şantiye Şefi-İnşaat 13

Emlak Sektörü İş İlanları ve Açık Kadrolar

Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı 52

Emlakçı/Emlak Komisyoncusu 17

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN ADAYLAR NE YAPACAK?

Firmaların çoğu İŞKUR duyurularında iletişim adresi bırakıyorlar. Bu iletişim adresiyle birmaya ulaşım sağlayarak randevu alınıp iş başvurusu şahsen yapılacak. İŞKUR üyeliği olanlar sistemde üyelikleri ile oturum açarak başvurularını online olarak yapabilecekler. Açık kadrolara dair bu duyurulara ulaşmak için ise Açık İş İlanları sayfasından meslek ve şehre göre arama yapılacak.

Gündem Haberleri