Emlak Sektöründe Kış İlanları! Emlak Danışmanı Aranıyor

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan duyurular ile emlak sektöründe görevlendirmek üzere emlak danışmanı kadrosu için personel aranıyor. Söz konusu duyurular başvurular İŞKUR'dan yapılacak.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan duyurular ile emlak sektöründe görevlendirmek üzere emlak danışmanı kadrosu için personel aranıyor. Söz konusu duyurular başvurular İŞKUR'dan yapılacak.

Türkiye İş Kurumu üzerinden 2020 yılsonu duyuruları yayımlandı. Çok sayıda meslek grubundan onlarca kadrodan personel alım ilanlarının yayımlandığı duyuruda, emlak sektörü adına da kadrolar bulunuyor. Emlak365.com olarak takipçilerimiz için söz konusu personel alım ilanlarına dair ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. Emlak sektörü iş ilanları;

EMLAK SEKTÖRÜNDE PERSONEL ARANIYOR

İŞKUR üzerinden yayımlanan duyurularda emlak sektörüne dair iki kadro ön plana çıkıyor. Türkiye geneli farklı şehirlerde faaliyet gösteren firmaların yayımladığı duyurularda en az lise mezunu adayların başvuru yapabilecekleri Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı ilanları ön plana çıkıyor. Firmalar bu kadro için İŞKUR'dan yılsonuna kadar başvuru yapmak kaydıyla 119 ilan yayımladılar. İŞKUR'da yer alan ikinci emlak sektörü kadrosu ise Emlakçı/Emlak Komisyoncusu. Firmalar bu pozisyon için ise 6 duyuru yayımladılar.

Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı: 119 iş ilanı

Emlakçı/Emlak Komisyoncusu: 6 iş ilanı

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alımları için başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden bildirecekler. Adaylar öncelikle Türkiye İş Kurumu internet sayfası üzerinden üyelik oluşturacaklar. Eğitim düzeyi ve diğer kişisel bilgilerini İŞKUR sistemine kayıt edecek adaylar daha sonra kendi şehirlerinde yayımlanan duyurular için başvuru yapabilecekler. Adaylar ilanlara ise İŞKUR açık iş ilanı arama sayfası üzerinden ulaşacaklar. Kadro ve kendi şehirlerine iş ilanı arayacak olan vatandaşlar, başvurularını elektronik olarak firmalara iletecekler.

Emlak365.com

Gündem Haberleri