Emlak Zengini Seda Sayan'dan Yeni Yatırım: 4 Milyon Dolara Boğaz'da Villa Satın Aldı!

Türkiye'nin emlak zengini ünlüleri arasında yer alan Seda Sayan yeni bir emlak yatırımı daha yaptı. Gayrettepe'de oturan ünlü yıldız Boğaz'a taşınma kararı alırken yeni evi için kesenin ağzını açtı ve kendisine 4 milyon dolara yeni villa satın aldı!

Emlak yatırımları ile magazin basınına sık sık konu olan Seda Sayan taşınmaya karar verdi ve yeni bir emlak yatırımına daha imza attı. Gayrettepe'de oturan güzel yıldız taşınmaya karar verdi ve kendisine Boğaz'dan villa satın aldı.

İSTANBUL'DA 30 DAİRESİ OLDUĞU İDDİA EDİLİYORDU!

Daha öncede sık sık almış olduğu yeni konut projeleri ile adından söz ettiren ve magazin basınına konu olan Seda Sayan'ın sadece İstanbul'da 30 dairesi olduğu iddia ediliyordu. Seda Sayan ile Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in oturduğu evin görüntüleri de sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, evi Seda Sayan'ın oğluna hediye aldığı konuşulmuştu.

Seda Sayan son olarak Londra'da yapmış olduğu konut yatırımı ile adından söz ettirmiş, Londra'da kendisine ev almıştı. Ekranların sevilen ismi Seda Sayan konser, albüm ve sahne çalışmalarının yanı sıra ekranlarda boy gösterdiği programlar ve reklam çalışmaları ile de hatırı sayılı bir gelir elde ederken, bu kazançlarının büyük bir bölümünü emlak yatırımı ile değerlendirmeyi tercih eden ünlüler arasında yer alıyor.

4 milyon dolar gibi son derece yüksek bir rakama Boğaz'da villa satın aldığı iddia edilen ünlü ismin Gayrettepe'den taşınma kararı aldığı, yeni almış olduğu villasının tadilatında sona geldiği belirtiliyor. Ünlü ismin evi tamamen kendi zevkine göre yenileyeceği çatısından duvarlarına kadar her yeri tadilattan geçiren ünlü ismin villayı komple soydurduğu ve tüm çalışmalarla yakından ilgilendiği iddia edildi.

Gündem Haberleri