Emlak Zengin'i Seda Sayan'ın Miami'deki Evini Safiye Soyman Ortaya Çıkardı!

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan sanatçılar arasında bulunan Seda Sayan'ın Miami'deki evinin görüntülerini yakın dostu Safiye Soyman paylaştı. Emlak zengini Seda Sayan'ın bir gayrimenkul yatırımı daha ortaya çıktı.

Türkiye'de sanatçılar arasında gayrimenkul yatırımı yapmak son yılların modası haline geldi. Bu modaya uyan isimlerden birisi de ünlü sanatçı Seda Sayan oldu. Türkiye'de çok sayıda gayrimenkul yatırımı bulunan Seda Sayan bu konuda yurt dışına da açılan isimler arasında yer alıyor. Seda Sayan'ın Türkiye'deki emlak yatırımlarının yanında Miami'de de bir evi olduğu ortaya çıktı.

SEDA SAYAN'IN MİAMİ'DEKİ EVİ

Seda Sayan'ın Miami'deki evini ünlü şarkıcı Safiye Soyman açığa çıkardı. Pandemi döneminde tam kapanmanın ardından soluğu Miami'de alan Seda Sayan yakın dostu Safiye Soyman'ı da misafir ediyor. İki sanatçı Miami'de buluşurken Safiye Soyman sosyal medyadan Seda Sayan'ın evinin görüntülerini paylaştı.

Seda Sayan'ın Miami'deki evini öve öve bitiremeyen Safiye Soyman, “Seda Sayan'ın Miami'deki evindeyiz. Çok muhteşem bir ev burası. 10 yıldır Seda Sayan beni davet ediyordu ama bir türlü fırsat bulamamıştım. İlk defa fırsatını buldum ve geldim. Çok lüks bir rezidansın 32. katındayız. Manzara görenleri hayran bırakacak cinsten. Bir taraftan okyanus manzarasını seyrediyoruz diğer tarafta ise muhteşem bir göl manzarası var.” dedi.

4 MİLYON DOLARA VİLLA SATIN ALMIŞTI

Türkiye'nin emlak zengini sanatçıları arasında bulunan Seda Sayan emlak yatırımları ile sürekli olarak gündeme geliyor. Ülkede reytingi çok fazla olan sanatçılar arasında bulunan Seda Sayan kazandıklarını hemen gayrimenkul yatırımına dönüştürüyor. Seda Sayan son olarak İstanbul Büyükdere'de boğaz manzaralı bir villa satın almış ve bu villa için de 4 milyon dolar ödeme yapmıştı.

Emlak zengini Seda Sayan için konuşulan iddialara göre İstanbul'da 30 dairesi, yine İstanbul'da 10 villası, Bodrum'da 3 villası, Miami'de 1 ve Londra'da da 1 evi var. Uzun sanat hayatı boyunca kazançlarını gayrimenkule yatıran Seda Sayan yeni yatırımlar için de kolları sıvadığı bildirildi.

Gündem Haberleri