Emlakçıların Kanlı Anlaşmazlık Kavgası: Süper Lüks Cipte 3 Kişi Can Verdi

Antalya'da emlak alım satımı yapan 3 meslektaş arasında yaşanan anlaşmazlık katliam gibi bir cinayet ve intiharla son buldu.

Antalya'da emlak alım satımı yapan 3 meslektaş arasında yaşanan anlaşmazlık katliam gibi bir cinayet ve intiharla son buldu. İddialara göre aralarında anlaşmazlık bulunan 3 kişi görüşmek üzere buluştu. Lüks aracı ile anlaşmazlık yaşadığı N.T.'yi aracına alan Mehmet A. ile M. T. araç içerisinde tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşürken lüks cip bir anda kan gölüne döndü.

Antalya Esentepe Mahallesi, Şahinbey Caddesi üzerinde yolda seyrederken sağ şeride yanaşan araçtan bir anda gelen silah sesleri üzerine çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine bildirdi.



Olay yerine gelen güvenlik güçleri duruma müdahale ederken sağlık ekipleri araç içerisinde bulunan iki kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken ağır yaralanan bir kişi ise Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalere rağmen durumu ağır olan kişi de kurtarılamadı ve aynı araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.



EMLAKÇI CİNNET GETİRDİ, 2 ARKADAŞINI VURDUĞU SİLAHLA İNTİHAR ETTİ!



Ekipler tarafından yapılan ilk incelemelere göre emlak alım satım işi ile uğraşan 40 yaşındaki N. T. kendisi gibi emlakçılık işi ile uğraşan ve aralarında anlaşmazlık bulunan 48 yaşındaki M. A. ile yine aynı yaşta olan M. T. ile görüşmek için buluştu. Yol üzerinde lüks cipe binen N. T. ile diğer iki kişi arasında bir süre sonra tartışma yaşanmaya başlanması üzerine M. T. aracı sağ şeride çekti.



Aracın park etmesi üzerine Nihat T. önce sürücü koltuğundaki M. T.'ye ardından ise yan koltukta oturan M. A.'ya silahla ateş etti. İki kişiyi de başından vuran N. T. ardından oturmuş olduğu arka koltukta kendi başına da bir el ateş etti. İntihar eden emlakçı N: T. ile sürücü koltuğunda oturan M. T. olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan sürücünün yan koltuğunda oturan M. A. ise kaldırıldığı Kepez Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri