En İyi 6 Mobil Korku Oyunları 2020

En iyi mobil korku oyunları yaş olarak 18 yaş üstü kişilerin oynamasına uygun olarak tasarlanmışlardır. Bu oyunlardan en çok tercih edilenlerden bazıları haberimizde sıralanmaktadır.Kullanılan cihaza göre çeşitlenen bu oyunlar için Apple Store ya da Google Play üzerinden mobil korku oyunları yazarak indirmek mümkün olmaktadır. Bazı uygulamaların indirilebilmesi için yaş sınırı bulunurken bazılarında böyle bir sınır bulunmamaktadır.

En iyi mobil korku oyunları yaş olarak 18 yaş üstü kişilerin oynamasına uygun olarak tasarlanmışlardır. Bu oyunlardan en çok tercih edilenlerden bazıları haberimizde sıralanmaktadır.Kullanılan cihaza göre çeşitlenen bu oyunlar için Apple Store ya da Google Play üzerinden mobil korku oyunları yazarak indirmek mümkün olmaktadır. Bazı uygulamaların indirilebilmesi için yaş sınırı bulunurken bazılarında böyle bir sınır bulunmamaktadır.

En iyi mobil korku oyunları yaş olarak 18 yaş üstü kişilerin oynamasına uygun olarak tasarlanmışlardır. Bu oyunlardan en çok tercih edilenlerden bazıları şu şekilde sıralanmaktadır:




  • Sinister Edge

  • Korku Hastanesi

  • Evil Nun: Okuldaki Korku

  • Granny

  • The Fear: Karabasan Vahşet Evi

  • İnto The Dead 2



Kullanılan cihaza göre çeşitlenen bu oyunlar için Apple Store ya da Google Play üzerinden mobil korku oyunları yazarak indirmek mümkün olmaktadır. Bazı uygulamaların indirilebilmesi için yaş sınırı bulunurken bazılarında böyle bir sınır bulunmamaktadır.



Sinister Edge



Sinister Edge olarak bilinen korku oyunu, sanal gerçeklik platformu üzerinden oynanan bir oyun olarak bilinmektedir. Bu nedenle VR platformları dahilinde farklı ekipmanların da oyunla entegre biçimde kullanılması mümkün olmaktadır.



Oyunun genel konsepti, bir ev içerisinde oyuncunun ailesini ararken korku ögeleri ile karşılaşmasını içermektedir. Oyun içerisinde ara ara verilen uyarılar takip edilerek hızlı bir şekilde ailenin bulunması gerekmektedir.



Oyun içerisinde gölge olarak görünen korku unsurlarından uzak durularak oyunu sürdürmek gerekmektedir. Gölgelerden birine yakalanması ya da zamanın doğru kullanılamaması halinde bölüm başarısız bir biçimde sonuçlanmaktadır.



Korku Hastanesi Oyunu



Korku Hastanesi, en çok indirilen oyunlardan birisi olarak 20 milyondan fazla indirme almıştır. İkincisi çıkan oyunun genel konsepti bir hastane içerisinde geçmekte ve birden fazla korku öğesini bulundurmaktadır.



Korkularla yüzleşmeyi temel alan oyunun içerisinde kan, vahşet ve para normal pek çok unsur bulunmaktadır. Hastaneden çıkabilmek için tüm korku unsurlarını aşıp, kabuslardan kurtulmak gerekmektedir.



Mobil korku oyunları içerisinde hastane konsepti sunması nedeniyle farklı bir içerik ile hazırlanan oyunun artı on sekiz yaş için kullanılmasının uygun olduğu bilinmekle beraber, oyunun indirilmesi konusunda herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.



Evil Nun



Evil Nun oyunu, okul içerisinde sürdürülmektedir. Okulda yer alan korkunç bir öğeden kaçarak kurtulmak amaçlanmaktadır. Fakat korku öğesi, hayalet benzeri bir rahibe olması nedeniyle oyun esnasında heyecan seviyesini çok yükseltmektedir.



Oyun içerisinde okuldan kaçarken aynı zamanda gerekli olan, hayatta kalmak için gerekli olan bir takım malzemelerin toplanması gerekmektedir. Bu malzemeler toplanırken rahibenin de gelmediğinden emin olunması gerekmektedir.



Oyunun temel korku öğesi olan rahibenin yanı sıra komşulara da görünmeden kaçılması gerekmektedir. Aynı zamanda okulun belirli sınıflarında hayat tehlikesi olan, esir alınmış çocuklar da kurtarıldıktan sonra oyun başarılı bir şekilde tamamlanmaktadır.



Oyun içerisinde para kazanmak ve kazanan paralarla farklı malzemeler satın almak mümkündür. Buna ek olarak oyu içerisindeki korku seviyesi de kullanıcıların terhine göre yükseltilebilmektedir.



Granny Oyunu



Granny, yaşlı bir nineden kaçışı işleyen bir oyun olarak sürdürülmektedir. Nineden kaçma esnasında oyun tarafından sunulan şifrelerin çözülmesi ve yakalanmadan oyunun tamamlanması gerekmektedir.



Bu oyun içerisindeki temel konu, tedbirli ve hızlı bir biçimde şifreleri çözmektir. Çok zor olmayan şifrelerin çözümü, pratik bir şekilde çözülürken hızlı olunmaması halinde kazanılması mümkün olmamaktadır.



The Fear: Karabasan Vahşet Evi



The Fear Karabasan Vahşet Evi, kötü bir ruhun saldırısından korunmayı işlemektedir. Oyun içerisinde yalnızca kendisinin korunması değil aynı zamanda oyuncunun ailesinin de korunmasını gerektirmektedir.



Oyun içerisinde tehdit olarak görülen karabasanlar bulunmaktadır. Oyun ara yüzü karanlık olması ve aynı zamanda karabasanların ani olarak çıkması sebebiyle korku seviyesinin yüksek olduğu bilinmektedir.



İnto The Dead 2



İnto The Dead 2, zombilerin olduğu bir oyun konseptidir. Zombi istilasından olan bir alanda traktör ile kaza yapan oyuncunun ailesinin yanına giderken zombilerden kaçmasını hedef olarak belirleyen bir oyundur.



Mobil korku oyunları seçenekleri içerisinde bir hikayesi olması nedeniyle gerilim içeren oyunun ortalama on milyon oyuncu tarafında indirildiği bilinmektedir.



Emlak365.com


Gündem Haberleri