Enes Batur Trafik Kazası Yapanlarla Dalga Geçmiş

Sosyal medya fenomen Enes Batur, iki gün önce trafik kazası geçirdi. Kaza sonrasında Enes Batur’un bundan 2 sene önce “Çok pahalı araba kazaları” adlı bir videosun gösterdiği tepkiler magazin dünyasında yeniden gündeme geldi.

Sosyal medya fenomen Enes Batur, iki gün önce trafik kazası geçirdi. Kaza sonrasında Enes Batur’un bundan 2 sene önce “Çok pahalı araba kazaları” adlı bir videosun gösterdiği tepkiler magazin dünyasında yeniden gündeme geldi.

Sosyal medya fenomen Enes Batur, iki gün önce trafik kazası geçirdi. Etiler’de kullandığı spor otomobilin kontrolünü kaybeden genç fenomen, önce ağaca çarptıktan sonra yol kenarında park halinde bulunan bir arabaya vurarak durabildi.



Çarpmanın etkisiyle takla atan Enes Batur’un arabası kullanılamaz hale geldi. Yaşadığı olay sonrasında şoka giren Batur, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrasında Enes Batur’un bundan 2 sene önce “Çok pahalı araba kazaları” adlı bir videosun gösterdiği tepkiler magazin dünyasında yeniden gündeme geldi.



Etiler’de gerçekleşen kaza sonrasında şok geçiren Batur’u olay yerine gelen sevgilisi Ecenaz Üçer ve arkadaşları teselli etti. Enes Batur kazadan sonra sevgilisine sarılarak uzun süre göz yaşı döktü. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan sosyal medya fenomeninin iki sene önce paylaştığı video, sosyal medyada gündeme oturdu. Youtube’da “Çok pahalı araba kazaları” başlıklı bir video yayınlayan Batur, o videoda kazaya karışan lüks arabaların sahipleriyle akıl almaz şekilde dalga geçtiği görüldü.





Enes Batur: “Yavaş Kullanın Şu Arabaları!”



Youtube kanalı üzerinden paylaştığı videoda, kaza yapan lüks araba sahiplerine “Sen bir salaksın. Ferrari ile gitti, duvara girdi. Hızlı çıkayım dedi, öndeki arabaya girdi. Yavaş kullanın şu arabaları.” şeklinde ifadeler kullandığı görüldü. Kaza yapan lüks araç sahiplerine “Ne oldu şimdi? 100 bin lira masraf oldu arabada” şeklinde sitem eden Enes Batur’un bu videosu, geçtiğimiz gün yaptığı trafik kazasından sonra sosyal medyada yine gündeme geldi. Ünlü fenomenin takipçileri kazadan sonra bu videoyu hatırlattı.



1998 Fidan Dikecek



Öte yandan hakkında sosyal medyada yapılan eleştirilere cevap veren ünlü fenomen, “Ağaç için endişeliyiz.” diyen bir kişiye yanıt olarak kendi doğum tarihi kadar fidan dikeceğini söyledi. Belki de ölümle sonuçlanacak bir kazanın ardından böyle iğrenç yorumların sahibi olan aciz kişiler için 1998 adet fidan dikeceğini duyuran ünlü Youtuber Enes Batur, bu kişi hakkında “Belki insanlıktan nasibini alır.” ifadelerini kullandı. Enes Batur’un Etiler’de yaptığı trafik kazasında aracının hakimiyetini kaybederek önce refüjde bulunan ağaca sonra park halindeki otomobile çarptığı görüldü.


Gündem Haberleri