Erdoğan'la Biden'dan NATO Karargahında Doları Düşürecek Fotoğraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden, Brüksel'de NATO Karargahında bir araya geldi. Fotoğraf çekimi sırasında iki liderin samimiyeti ise dikkatlerden kaçmadı. İşte o kareler.

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş NATO gündeminin sıcak konusu. Rusya'nın oluşturduğu tehdit, savaş sürecinin devam etmesi, NATO ülkelerine yönelik tehditler ve nükleer saldırı ihtimalleri gerçekleştirilecek toplantıda ele alınacak. Katılımcı tüm ülkelerin yer aldığı zirve öncesinde ise liderler kameralar karşısına geçtiler.

Fotoğraf çekimi öncesinde ise kameralara dikkat çeken görüntüler yansıdı. İşte tarihi NATO Zirvesi öncesinde yaşananlar.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA BİDEN ARASINDA SICAK GÖRÜŞME

Belçika'nın Brüksel şehrinde düzenlenecek ve tüm dünyanın takip ettiği NATO Zirvesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sabah saatlerinde katıldı. NATO Karargahında düzenlenecek toplantı öncesinde ise liderler biraraya geldiler. İkili olarak gerçekleştirilen ilk toplantıların ardından ise tüm katılımcıların gelmesiyle fotoğraf çekimi başladı.

Fotoğraf çekimi öncesinde liderler kendi alanlarına geçerken, ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına geldi ve kısa bir konuşma yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan yanına gelen Biden ile ayaküstü sohbet ederken ortaya çıkan samimi görüntü ise dikkatlerden kaçmadı.

NATO Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron ile biraraya geldi. İki lider Rusya Ukrayna Savaşı ve bölgede yaşanan diğer sorunları görüştüler.

Bu görüşmeden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başta ABD Başkanı Joe Biden olmak üzere bazı isimlerle ikili görüşmeler yapması planlanıyor.

Gündem Haberleri