Erol Büyükburç'un 5 milyon dolarlık gayrimenkul mirasına sürpriz mirasçı çıktı!

7 yıl önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı Erol Büyükburç’un 5 Milyon Dolar değerindeki gayrimenkul mirası paylaşılamıyor. Erol Büyükburç’un kızları mirastan pay alabilmek için hukuki süreçleri devam ettiriyorlar.

Bundan 7 yıl önce geçirdiği kalp krizi ile hayatını kaybeden ünlü sanatçı Erol Büyükbıurç’un gayrimenkul mirası paylaşılamıyor. Erol Büyükburç vefat etmeden önce hazırladığı vasiyetname ile tüm mal varlığını kızı Evren Büyükburç’a bırakmıştı. Ancak Erol Büyükburç’un diğer kızları bu durumu kabul etmeyerek yasal haklarını kullanmaya başladılar.

Babaları Erol Büyükburç’un kendilerine bırakmadığı mirası mahkeme yolu ile almak için girişimde bulunan Jeyan Büyükburç ve Özlem Derya Büyükburç bu konuda önemli mesafe kat ettiler. Erol Büyükburç’un vasiyetnamesine itiraz ederek dava açan iki kız kardeş mahkemeden vasiyetnamenin iptal edilmesini talep ettiler.

SÜPRİZ KIZ KARDEŞ ORTAYA ÇIKTI

Erol Büyükburç’un mirası 3 kız kardeş arasında paylaşılamazken şimdi ise hesapta hiç olmayan bir kardeş daha ortaya çıktı. Erol Büyükburç’un kızı olduğunu iddia eden Esra Şimşek İstanbul 5. Aile Mahkemesi’ne başvuru yaparak babalık davası açmıştı. Yapılan DNA testleri Adli Tıp’tan geldi. Bu testlere göre Esra Şimşek de Erol Büyükburç’un kızı çıktı.

Erol Büyükburç’un kızı olduğunu mahkeme önünde ispatlayan Esra Şimşek şimdilerde babasının mirasından pay alabilmek için çaba gösteriyor. 3 üvey kız kardeşi mirası paylaşamazken şimdi mirastan hak sahibi iddia eden bir kişi daha ortaya çıktı. Erol Büyükburç’un mirasının 3’e bölündüğünü ve kendisine miras hakkının verilmesi gerektiğini belirten Esra Şimşek mirastan payını mahkeme aracılığıyla istiyor.

5 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE GAYRİMENKULÜ VARDI!

Erol Büyükburç vefatının ardından çocuklarına 5 milyon dolar değerinde bir gayrimenkul serveti bıraktı. Etiler’de ve Beşiktaş’ta birer adet evi olan Erol Büyükburç’un Mecidiyeköy’de bir dükkanı, Yalova Çınarcık’ta yazlığı vardı. Ayrıca Erol Büyükburç’un banka hesabında da yüklü miktarda nakit bulunduğu bildirildi.

Gündem Haberleri