Eski Ekonomi Bakanı trafik kazasında yaralandı!

Bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Muğla'da geçirdiği trafik kazasında yaralandığı öğrenildi.

Bugün Muğla'nın Denizli ikametinde seyir halinde olan Türkiye Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Gölcük mevkiinde aracı ile yoldan çıkmasının ardından yanında bulunan bir kişi ile birlikte yaralandığı öğrenildi. Kazanın yaşanmasının hemen ardından olay yerine giden sağlık ekipleri ile birlikte Zeybekçi'nin ve yanındaki kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

NİHAT ZEYBEKÇİ KİMDİR?

1 Ocak 1961 yılında Pınarlar Tavas'ta dünyaya gelen Türk siyasetçi ve eski ekonomi Bakanı Zeybekçi, Lise eğitimini tamamlamasının ardından üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde okudu. Ardından İstanbul Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans yaparak bir süre ise dış ticret şirketinde çalıştı.

2011 yılından bu yana AK Parti milletvekili olan Zeybekçi, 2013-2015 ve 2016-2018 yılları arasında Ekonomi Bakanlığı görevini yaptığı gibi 2004-2011 yılları arasında Denizli Belediye Başkanı olmuştur.

Gündem Haberleri