Eski Eşler Arasında Arazi Anlaşmazlığı Kavgası: Tüfekle Vurulan Adam Hayatını Kaybetti!

Samsun'da yaşayan ve şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanan eski eşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede büyük bir kavgaya dönüşürken kendisini darp ettiğini iddia ettiği eski eşi tarafından vurulan adam hayatını kaybetti.

Arazi anlaşmazlıkları nedeni ile yaşanan kavgalarda kan akmaya devam ederken yaşanan son olay Samsun'da meydana geldi. 51 yaşında olan A.P. isimli kadın ile 49 yaşındaki A.D. arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile yaşanan kavgada kan aktı.

ESKİ EŞLER ARASINDA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KAVGASINDA KAN AKTI!

Samsun'a bağlı olan Çarşamba ilçesi Köroğlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda eskiden evli olan ve yaşadıkları anlaşmazlık sonrası boşandıkları öğrenilen 51 yaşındaki A.P. isimli kadın ile 49 yaşındaki A.D. arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile tartışma yaşandı.

İddialara göre yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yine iddialara göre A.D. isimli kişi kavga esnasında eski eşini darp etti. Eski eşinin kendisini darp etmesi üzerine A.P. isimli kadın evine girerek tüfeğini aldı. Evde bulunan tüfekle eski eşine ateş eden kadın eski eşini göğüs bölgesinden vurdu.

Kavganın büyümesi ve silahla ateş edilmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik görevlileri tarafından göz altına alınan kadın silahı ile teslim alınırken sağlık ekipleri ise olay yerinde tüfekle vurulan adama ilk müdahalesini yaptı.

Göğsünden vurulan A.D.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılırken otopsi yapılmak üzere cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Savcılıkta ilk ifadesini veren kadının eski eşinin sürekli olarak kendisini darp ettiğini, bu nedenle boşandıklarını, boşanma sonrasında da kendisini darp etmeye devam ettiğini iddia ederek cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen A.P. tutuklandı.

Gündem Haberleri