Eski Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kimdir, hangi partiden, evli mi? Nevşehir'i karıştıran sözler!

İYİ PArti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Hasan Ünver kimdir, hakkında ne söylendi, evli mi? İşte yanıtı.

Sosyal medyada hızla yayılan basın toplantısı görüntüleri sonrasında Nevşehir resmen karıştı. İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski Nevşehir belediye başkanlarından hasan Ünver'in yolsuzluk yaptığını iddia ederek, özel yaşantısına yönelik iddialarda bulundu.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski belediye başkanı Hasan Ünver ile ilgili ''adeta hanım koleksiyonu yapıyor. Brezilya dizisine çok uygun bir partiyle karşı karşıyayız '' dedi. Ömer Ay, belediye çalışanlarının, Hasan Ünver'in iş ortaklarının dördünün de hanımlarını değiştirerek yeniden evlendiğini, genellikle de sekreterleriyle evlendiklerini söyleyen Hasan Ünver hakkında şok bir iddia ortaya attı. Büyük bir ilçenin belediye başkanı ile şoförünün bir kadını paylaşamadıklarını ve adeta hanım koleksiyonu yaptıklarını söyledi. Bu iddiaların ardından Hasan Ünver kimdir merak konusu oldu.

Hasan Ünver kimdir, kaç yaşında, hangi partiden?

Nevşehir eski belediye başkanı Hasan Ünver 22 Ağustos 1963 tarihinde Ulukışla'da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ünver, Nevşehir'de haber ve reklam ajansı kurmuştur. Nevşehir'de AK Parti'nin kuruluşuna öncülük etmiş ve AK Parti Kurucu İl Başkanlığı görevini sürdürmüştür.

2004 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den aday olarak Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Hasan Ünver'in kendisine ait kitapları da bulunmaktadır.

İYİ Partili Ömer Ay'ın yolsuzluk ve ilişki açıklamalarının ardından gündeme gelen Hasan Ünver'in bu iddialara ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Gündem Haberleri