Ev Kazası Geçiren Mehmet Ali Erbil Yeniden Hastaneye Kaldırıldı!

Kaçış sendromu hastalığı ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil 3 sene önce evinin banyosunda düşmüş ve hastalığının nüksetmesi ile hastaneye kaldırılmıştı. 258 gün boyunca yoğun bakımda yatan Erbil Temmuz ayında hastaneden taburcu edilerek evine dönmüştü. Erbil'in evinde tekrar düşmesi sonucunda acil olarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Dünyada sayılı kişide görülen Kaçış Sendromu hastalığı ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil yaşadığı zorlu tedavi sonrasında hastaneden taburcu olarak evine çıkmıştı. Ünlü sanatçı tekrar ekranlara dönmek istediğini belirterek Çarkıfelek programı ile geri dönüş yapabileceğinin sinyallerini vermişti.

3 sene önce evinde yaşadığı kaza sonrasında banyoda düşen Erbil acil olarak hastaneye kaldırılmış, kaçış sendromu hastalığı nedeni ile ölümün eşiğine gelmiş ve 258 günlük zorlu yoğun bakım tedavisi sonrasında Temmuz ayında taburcu olmuştu.

EVİNDE DÜŞEN MEHMET ALİ ERBİL ACİL OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI!

Evinde ikinci kez düştüğü öğrenilen Mehmet Ali Erbil acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırıldığı haberleri ile heyecan yaratan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı hastanede tutulduğu açıklandı. Kız kardeşi Prof. olan Mehmet Ali Erbil'in tedavi döneminde kardeşi de başından hiç ayrılmamış çocukları ve eski eşleri tarafından titiz bir tedavi sürecinden geçirilmişti.

Geride bıraktığımız günlerde Jülide Ateş tarafından sunulan programa katılan Mehmet Ali Erbil tedavi gördüğü zorlu süreci anlatmış, çocukluk dönemine ilişkin soruları ise göz yaşları içinde anlatarak babası ve annesinin boşanması nedeni ile zorlu bir çocukluk geçirdiklerini, üvey babasının kendisini, üvey annesinin ise abisini istemediğini bu nedenle yatılı okulda okuduğunu, annesini kendilerini üvey babasına ezdirmeleri nedeni ile bir türlü affedemediğini ve bu nedenle sevemediğini itiraf etmişti.

Gündem Haberleri