Ev sahibi ocakta yemeği unuttu, evi küle döndü!

İstanbul Kartal'da ev sahibi ocakta yemeğini unutunca yangın çıktı. Yangın sonrasında ev küle dönerken, ev sahibi gözyaşları içerisinde yangını izledi.

İstanbul Kartal'da 6 katlı bir binanın en üst katında yangın çıktı. Ocakta yemeğini unutan ev sahibi, arkasını döndüğünde gördüklerine inanamadı.

Ocakta yemek unutmanın bedeli ağır oldu!

Olay, Kartal'ın Atalar Mahallesi Aydın sokakta meydana geldi. Öğle saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre, bir çift evde oturduğu sırada ocakta yemeğini unuttu. Üzerinden dakikalar geçince mutfaktan dumanların yükseldiğini gören çift, yangına müdahale etmeye çalıştığı sırada elleri yandı.

Dışarıdan olayı gören çevredeki vatandaşlar polis, itfaiye ve ambulans ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve diğer apartman sakinlerinden evi tahliye etmesi istendi. Evinin cayır cayır yandığını gören çift, gözyaşları içerisinde evlerinin kül oluşunu izlemek zorunda kaldı.

Olaya tanık olan vatandaşlardan biri gördüklerini anlattı. Evden çıktıktan hemen sonra binadan dumanların yükseldiğini gördüğünü ve durumu hemen diğer komşulara bildirdiğini söyleyem vatandaş, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Edinilen bilgiye göre, çiftin ocakta yemek unuttukları ve yangının perdelere ve diğer eşyalara sıçrayarak büyüdüğü öğrenildi. Öte yandan evinin yandığını gören genç kadın ise elleriyle yangına dokunup söndürmeye çalıştı ve ellerinden yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ev sahibine ilk müdahaleyi yaptı.

Olay sonrasında küle dönen eve bir daha giriş yapılamadı. Diğer apartman sakinleri ise yangının söndürülmesi ardından yeniden evlerine girdi.

Gündem Haberleri