Ev sahibini öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı: Kira zammı, hakaret...

İstanbul'da ev sahibini göğsünden vurarak öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı. Kira zammı tartışması, bir kişinin ölümüne mal oldu.

İstanbul Kağıthane'de 13 Haziran akşamı yaşanan olay gündeme oturdu. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddialara göre 43 yaşındaki H.Ç ile ev sahibi 55 yaşındaki Ş.T arasında bir süredir kira ve eve kız arkadaş getirme konusunda tartışmalar yaşanıyordu.

Son olarak iki isim arasında kira anlaşmazlığı patlak verince tartışmaya başladılar ve tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda kiracı H.Ç, ev sahibine silah doğrultarak göğsünden 2 kez vurdu.

Kiracının ifadesi ortaya çıktı!

Ev sahibi Ş.T, aldığı kurşun darbesi ile kanlar içerisinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ş.T'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ameliyata alınan Ş.T yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Ev sahibinin hayatını kaybetmesi sonrasında kiracının ifadesi ortaya çıktı.

" Kirayı 900 liradan 2 bin 500 liraya çıkarttı "

Şahsın ifadesinde, iki yıldır burada oturduğu, kiralarını eksiksiz olarak ödediği ve şimdiye kadar kirasının 900 TL olduğunu belirtti. Evde tek başına yaşadığını ve ara sıra kız arkadaşının da evine geldiğini belirterek, '' Ev sahibi son iki aydır kira bedelini 2 bin 500 TL'ye çıkaracağını söyledi. Ben de kontrat dolmadığı için buna hakkı olmadığını söyledim '' dedi.

Ev sahibinin ısrarla evinin önüne gelip kendisini rahatsız ettiğini, kız arkadaşının kendisinde kalmasından sonra '' Ya evi boşaltırsın ya da zorla atarım '' şeklinde tehdit ettiğini iddia etti. Son olarak ölüm tehdidi de aldığını ifade eden şahıs, sürekli bir şekilde hem kendine hem de kız arkadaşına hakaret edildiğini savundu.

'' Kız arkadaşıma saldıracaktı ''

Olaydan birkaç gün önce ev sahibinin kapıya sopayla gelerek içeriye girmek istediği, '' Bundan sonra silah olacak, millet kaç lira kira veriyor sen ne veriyorsun '' diyerek yakasına yapıştığını belirtti. Olayın bir anlık korku ile yaşandığını ve hedef göz etmeden ateş ettiğini söyleyen kiracı, olayın kasıtlı olmadığını savundu.

Gündem Haberleri