Evine Cam Balkon Yaptıranlar Dikkat! 2 Gün Önce Yaptırılan Cam Balkon Nedeniyle 4 Kişilik Aile Yok Oluyordu

Son yıllarda evlerin vazgeçilmezi haline gelen cam balkon konusunda uzmanlardan çok kritik bir uyarı geldi.

Son yıllarda evlerin vazgeçilmezi haline gelen cam balkon konusunda uzmanlardan çok kritik bir uyarı geldi. Bursa'da 2 gün önce evlerini cam balkon yaptıran 4 kişilik aile ölümden döndü, evlerine cam balkon yaptıran kişilere dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı. Detaylar haberimizde..

Balkonların kış mevsiminde de kullanılmasını sağlaması, kirlenmesini engellemesi ve evlerde ek depolama alanı oluşturması nedeni ile cam balkon son dönemde oldukça fazla tercih edilmeye başlamıştı.



EVLERİNE 2 GÜN ÖNCE CAM BALKON YAPTIRAN 4 KİŞİLİK AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ!



Bursa'da yaşayan 4 kişilik Kurt ailesi evlerine 2 gün önce cam balkon yaptırdı. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Yalıntaş Mahallesi 30’uncu Sokak’ta yer alan evlerinde yaşayan Kurt ailesine ulaşamayan yakınları panik halinde güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine polis ekiplerii çilingir yardımı ile kapıyı açarak eve girdi.



Polisler eve girdikleri anda 44 yaşındaki Şakir Kurt, 41 yaşındaki eşi Sevgi Kurt, çocukları 15 yaşındaki Ramazan ve 11 yaşındaki Ayşe Melek Kurt’u hareketsiz halde buldu ve olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrasında 4 kişilik Kurt ailesi hemen ambulansla Mustafakemalpaşa Hastanesi'ne kaldırıldı.



EVİNE CAM BALKON YAPTIRANLARA YAPTIRMAK İSTEYENLERE ÇOK KRİTİK UYARI GELDİ!



Olay yerinde yapılan ilk incelemede Şakir Kurt'un evine 2 gün önce cam balkon yaptırdığı, burada yer alan kombi borusunun kapatılan balkonun içerisinde kaldığı ve dışarıya çıkartılmadığı tespit edildi. Doğalgaz zehirlenmesinin nedeninin bu olabileceği belirtilierek balkonlarını kapatan kişilere bu konuda kritik uyarı yapıldı.



Pek çok kişi balkon kapatırken bu konuya dikkat etmezken yapılan büyük hata doğalgaz zehirlenmesi nedeniyle ölümlere neden olabileceği belirtiliyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri