Evlilik Hazırlığı Yaptığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'dan Ece Erken'e 9 Milyon Liralık Düğün Hediyesi Ev!

Noktaladıkları ilişkilerine devam etme kararı alan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken'in evlilik hazırlığı yaptığı iddia edilirken ünlü oyuncuya Şafak Mahmutyazıcıoğlu tarafından düğün hediyesi olarak 9 milyon liralık ev alındığı iddiası magazin gündemini salladı!

Kendi hukuk firması olan ve çok sayıda büyük şirketin hukuk işlerini yürüten Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken olaylı geçen ilişkilerine son vermişti. İkili ayrılığa fazla dayanamadı ve barışma kararı aldıklarını duyurmuştu. Süreçte çiftin evlilik hazırlığı yaptığı iddia edilirken, Erken'in yakın arkadaşı Seren Serengil tarafından yapılan yorumda bu iddiaları desteklemişti.

ECE ERKEN'E EVLİLİK HEDİYESİ 9 MİLYON LİRALIK VİLLA OLDU!

Ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evlilik hazırlığı yaptığı Ece Erken ve oğlu Eymen ile birlikte oturmak için uzun süredir ev aradığı iddia edililiyordu. Mahmutyazıcıoğlu'nun aradığı evi sonunda bulduğu ve anlaşma yaptığı iddia edilirken toplam büyüklüğü 300 metrekare olan ev için 9 milyon lira ödediği açıklandı.

Ünlülerin vazgeçilmez adresi olan Acarkent Vadi Evleri'nde yer alan bir evi beğenen çiftin anlaşma yaptıkları, evlilik hazırlığında Ece Erken'in bir dediğini iki etmeyen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ev konusunda da son kararı sevgilisine bıraktığı öğrenildi. Satış işlemleri tamamlanır tamamlanmaz yeni evlerine taşınan çiftin düğün öncesi evlerindeki tüm tadilatı ve yerleşme işlemlerini tamamlamak istedikleri, Ece Erken'in evin dekorasyonu ile tamamen kendisinin ilgilendiği ve düğün hazırlıklarına başlamadan önce evindeki tüm hazırlıkları tamamlamak istediği öğrenildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken ile adının anılmasının ardından eşi ile olaylı bir boşanma davası yaşamış, aşk iddialarının patlak vermesinin ardından Ece Erken özel bir televizyon kanalında yayımlanan programındaki sunuculuk görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Gündem Haberleri