Fahriye Evcen İle Burak Özçivit'in Oğulları Karan İle Aile Fotoğrafına 2 Milyon Lira Reklam Teklifi!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin oğulları Karan ile aile resmine Katarlı inşaat firması 2 milyon liralık reklam teklifinde bulundu!Özellikle de Arap ülkelerinde gösterilen dizi ve filmlerle ünlerine ün katan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin beklenen bebekleri dünyaya geldi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin oğulları Karan ile aile resmine Katarlı inşaat firması 2 milyon liralık reklam teklifinde bulundu!

Özellikle de Arap ülkelerinde gösterilen dizi ve filmlerle ünlerine ün katan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin beklenen bebekleri dünyaya geldi.



Çiftin Karan adını verdikleri çocuklarının resimleri basın tarafından büyük bir merakla beklenirken ilk poz için rekor teklifler gelmeye devam ediyor.



Katarlı ve Özbekistanlı İki İnşaat Firması Aile Resmine Rekor Teklifte Bulundu!



Resimleri özellikle de Orta Doğu'da ve diğer Türki Cumhuriyetlerde büyük bir merakla beklenen Karan bebek için rekor reklam teklifleri gelirken bu teklifler kadar çiftin vereceği karar da merak ediliyor.



Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti büyük bir heyecanla bekledikleri bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırken yaşadıkları mutluluk gelen rekor tekliflerle taçlanmaya devam ediyor. Çiftin bu reklam taleplerine verecekleri yanıtta merak konusu oldu.



İlk Poza 2 Milyon Lira Ödeyecekler!



Birinin Özbekistanlı diğerinin ise Katarlı olduğu öğrenilen iki inşaat markasının ikiliye oğullarının ilk pozu için 2 milyon liralık reklam anlaşması teklif ettikleri öğrenildi.



Reklam teklifi kabul edildiği takdirde çiftin oğulları ile beraber verecekleri aile pozu reklam bilbordlarına asılarak tüm ülke genelinde yayımlanacak. İnşaat firmalarının konut projesi satışlarında ailenin pozunu kullanmak istediği öğrenildi.



Mutlu Ailenin Pozu Konut Satışlarını Arttıracak



Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğuları Karan ile çekilecek aile pozunun konut projelerinin satış reklamlarında kullanılacağı öğrenildi.



Özellikle bu ülkelerde çok sevilen ve tanınan çiftin yüzünün konut satışlarına büyük etki göstermesi bekleniyor. Bu nedenle inşaat firmalarının kesenin ağzını açtığı, çiftle pazarlık yapmaya hazır oldukları iddia edildi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri