Fatih Portakal Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a Seslendi: Hakkımı Helal Etmiyorum!

Fox TV haber kanalının ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal kaçak yapı iddiaları sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.

Fox TV haber kanalının ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal kaçak yapı iddiaları sonrası çok sert açıklamalarda bulundu. Kaçak villa iddiaları ile gündeme gelen Portakal kişisel verilerinin bazı basın yayın organlarına sızdırıldığı iddiası ile dava açmıştı. Detaylar haberimizde..

Ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal eşine ait olan çiftlik evinde kaçak yapılar bulunduğu iddiası ile gündeme gelmişti.



PORTAKAL BAKAN KURUM'A SESLENDİ: ELBET BİR GÜN KARŞILAŞIRIZ!



Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapmaya devam eden Fatih Portakal, konu hakkında eleştirlerde bulunduğu Çevre ve Şehirciliik Bakanı Murat Kurum'a bir kere daha seslenerek "Bir gün @csbgovtr bakanı @murat_kurum la karşılaşırız elbet.



O zamana kadar ‘kişisel bilgilerimin nasıl/niye sızdırıldığı’ sorusuna cevabı hazır hale gelir umarım. Bu kutsal günlerde diyorum ki, ‘hakkımı helal etmiyorum.’ Benden kesinlikle helallik istemeyin, hakkım üzerinizdedir" diyerek hakkını helal etmediğini dile getirdi.





FATİH PORTAKAL SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUĞUNU AÇIKLADI!



Konu hakkında Daha önce yapmış olduğu paylaşım ile hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem de haberi ilk yayımlayan gazete olan Yeni Asır Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Portakal "Kişisel verimin sızdırılması, raporun bize verilmeden yine yandaşa ulaştırılması...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve başındaki isim Murat Kurum’a 2 gündür soruyorum. Duymazı oynuyorlar, susuyorlar. Yeniasir ve sizler hakkında #CİMER’e suç duyurusunda bulundum. Kimi, kime şikayet ediyosam artık!” diyerek sitemde bulunmuştu.



Fatih Portakal tarafından yapılan açıklamalara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bir yanıt verilip verilmeyeceği merak konusu olurken süreçte kaçak yapı iddiaları hakkında da soruşturma sürüyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri