Fatih Portakal Evinin Üzerinde Drone Uçurarak Görüntü Alanlar İle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Şikayetçi Oldu!

Son dönemde kaçak villa iddiaları ile gündemde olan Fatih Portakal evinin üzerinde drone uçurarak görüntü alan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Son dönemde kaçak villa iddiaları ile gündemde olan Fatih Portakal evinin üzerinde drone uçurarak görüntü alan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'da Portakal tarafından hakkında suç duyurusu yapılanlar arasında yer aldı. Yapı kayıt belgesi gibi belgelerin basına sızdırılması üzerine Bakan Murat Kurum'a seslenen Portakal konu hakkında açıklama istedi. Detaylar haberimizde...

Fox TV ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal son dönemde çiftlik evinin kaçak yapı olduğu iddiası ile gündeme gelmişti.



FATİH PORTAKAL: EVİMİN ÜZERİNDE DRONE UÇARANLAR HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM!



Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'a ait olan İzmir'e bağlı Seferihisar ilçesinde 2015 senesinde kurulan çiftlik evi hakkında kaçak yapılaşma iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.



Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri gelen şikayetler üzerine çiftlik evinde denetimlerde bulunmuş ve yapılan ilk incelemelerde kaçak yapılaşma olmadığı yönünde bilgiler edindiği iddia edilmişti.





Konu hakkında yeni bir açıklama yapan Fatih Portakal kaçak olduğu iddia edilen alanın resmini paylaşarak "Geldiğimiz nokta şu: yandaş medya bugün 40 m2 lik park yerinin yıkılacağını duyurdu; 'Rapora ulaştık' deniyorsa 'sızdırılmış' demektir. Biz istedik alamadık. İncelemeyi yapanlar bile şaşkındır herhalde.



vimin üstünde drone uçurup özel mülkü dikizlemekten Emniyet'e şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak. Bir hukuki süreç de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı için olacak. Kişisel verilerim nasıl ve kim tarafından sızdırılmıştır? Suç değil midir? Murat Kurum umarım ilgilenirsiniz" diyerek hukuki süreç başlatacağını duyurdu.





Konu hakkında tartışmalar devam ederken Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal üzerine kayıtlı olan çiftlik evi için incelemelerin devam ettiği ve bakanlığın resmi raporunu açıklamasının beklendiği belirtiliyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri